Ceriakan Majlis anda dengan Chocolate Gift

by - Thursday, May 08, 2014

Pening kepala nak fikirkan buah tangan untuk dijadikan hadiah majlis anda? ah kini tidak lagi, segalanya dihujung jari anda, Coklat memang sinonim dengan hadiah, tak kiralah hadiah untuk birthday atau pun majlis perkahwinan dan pertunangan, maklumlah dah musim orang kahwin..

Choco Wrapper gift menyajikan pelbagai jenis doorgift untuk tatapan korang, baik yang budak, hingga orang dewasa meminati choco buatan sendiri dari shop ini.
Sesuai untuk hantaran, comel gitu..


Tambahan korang boleh design sendiri nama, gambar untuk dijadikan sticker pada bungkusan coklat, wah sangat menarik kan? 
Untuk tempahan boleh terus contact :-
FBChoco Wraffer Gitf
Blog - chocowrappergift.blogspot.com
Emailchocowrappergift@gmail.com
Sms/whatsapp ke 018-4680613

You May Also Like

4 Comments

  1. Betul tu, sekarang ni musim org bagi chocolate masa kenduri kahwin

    ReplyDelete
  2. menarik gitu comel..tpi coklat mahal la :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)