Banyak Dugaan Dalam Perniagaan

, , 8 comments
Alhamdulilah sebelum tamat pengajian lagi, sha dah pratikis kan ilmu perniagaan yang sha belajar di UiTM, memang awalnya berniaga kecil2an, sekarang ni dah ada blog shop sendiri [Se-Shop] kira berkembang maju setapak :D

Macam2 sha jual, produk kecantikan, kesihatan dan beralih pula pada printing baju, sangat mengalakkan, sampai tak menang dek tangan bila buka order.

Tapi sangat stress juga bila order yang kita hantar sebulan lebih baru siap, bila dah siap, baju rosak pula, bila nak baiki kena makan masa, aduhai...ok sha cari supplier lain..alhamdulilah siap dalam 3 hari, tapi services kurang memuaskan lah, then baru kena repair balik...dugaan sangat :(

Sha ingat nak stop buat baju dulu, sampai sha dapat supplier yang betul2 high quality and standard price...sha minat maaf kepada customer sha yang dah lama menunggu, penat dari Convo pun tak habis lagi..haha...

8 comments:

  1. Ena sekarang tengah bekerja dengan org boleh print baju. Boleh tahan design dia. Sebab ena tengok dengan mata ena sendiri

    ReplyDelete
  2. salam perniagaan sha...ye ke sha bisnes? serupa lh kita...hik hik hik...fila first2 time pon bnyk dugaan jugak.. tpi bila niat betul..letih jadi seronok :D

    ReplyDelete
  3. wah baguslah ada bisnes sendiri...semoga berkembang lg bisnes nye yer sha...

    ReplyDelete
  4. sabar je la. berniaga memang macam tu. Hihi..

    ReplyDelete
  5. sudah ku liat blogshop online sha..wah..ada jual mask jua..

    ReplyDelete
  6. xpe sabar sha..
    cabaran dlm urus kerja sendiri..:)

    ReplyDelete
  7. chayoox2.. Fighting..hee..
    Ble tu sha.. slowx2..hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)