Showing posts from May, 2014

Tempahan Baju Printing I am dan Geek Dibuka

Hye korang, jom beli baju printing I am dan Geek, saiz S - 2XL, untuk budak 2-6 tahun pun ada, macam2 warna available Whatsapp sha 012 8427478 Order sampai 3hb…

Read more

Banyak Dugaan Dalam Perniagaan

Alhamdulilah sebelum tamat pengajian lagi, sha dah pratikis kan ilmu perniagaan yang sha belajar di UiTM, memang awalnya berniaga kecil2an, sekarang ni dah ada blo…

Read more

Review Blogger | Keyra Nazleen

Let me introduces myself first ! ^_^    Nur Shakira Nazleen binti Mat Nawi  uolss can call me  kira / keyra / leen or leng , as long as it is  still my name, so it…

Read more

SAH !! Cadbury ada DNA Babi

SHAH ALAM - Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah mengesahkan penemuan DNA babi (porcine) dalam produk makanan Coklat Susu dengan Kacang Hazelnut dan Coklat Su…

Read more

Sinopsis Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan

Mengisahkan  Indah Harlina yang telah dianiayai oleh ibu tiri dan kakak tirinya, Mak Mariah dan Zawati sehingga disisihkan oleh ayah kandungnya Pak Halim.  In…

Read more

Sesampainya aku di KL

mak aih..beratnya beg 17 Mei |  hari pendaratan sha di KLIA 2 dengan menaiki Air Asia, 1st time ni pijak terminal airport yang baru dibuka awal bulan Mei , nasib…

Read more

Promosi | Beli 1Harum Malam + 1Wira Malam = FREE 1 Air Maqbul

Pakej baru: Beli 1 botol Harum Malam dan 1 botol wira malam PERCUMA 1 Botol air maqbul dengan campuran air zamzam & 30juzuk Al Quran Harga  RM70  T…

Read more

Penat yang teramat PENAT

Amboi gambar tu, trep candid..haha..well dah seminggu blog tak terupdate, busy dengan convo, busy dengan shopping, sangat penat, tapi alhamdulilah Allah permudahka…

Read more

Review Blogger | Syira Lokman

My name is Wan Syahirah binti Mior Lokman. You can call me Syira for short.  Dilahirkan pada 21 Mei 1994. ( haa...cepat kira umur Syira berapa dah  :D) I sta…

Read more

Saya KUAT !!

Sha pernah kehilangan orang yang bergelar AYAH, jadi kenapa perlu bersedih bila kehilangan orang yang bukannya halal buat kita, kan..sha yakin dan pasti Allah will…

Read more

The Liebster Award

This is a wonderful tag game that I'd played before, but I forgot where the entry is..hahaks..never mind, this game was tagged by COMEL 1  dan COMEL 2   and I …

Read more

Edit Blog Nina

Alhamdulilah, Done edit blog Nina, tema pink + torquise, cantik dok? part sha suka header, memang cun dengan gambar dan kerawang tu yang perghh hihi..lain2 pun …

Read more

Ceriakan Majlis anda dengan Chocolate Gift

Pening kepala nak fikirkan buah tangan untuk dijadikan hadiah majlis anda? ah kini tidak lagi, segalanya dihujung jari anda, Coklat memang sinonim dengan hadiah,…

Read more

Come to KL again

Yeah, Bulan 5 ni berpeluang shopping sakan di KL eh, bukan, cuba betulkan niat sat, actually nak pergi konvo pada 20hb ni di UiTM Shah Alam, so exciting Fly awal pad…

Read more

Cerita Test JPJ tadi

Kereta my tutor, amik dekat google :) Cerita saya dan TUTOR :) 1st time driving Hari ketiga driving Hari Keempat Driving Neves bak hang, ok story nya b…

Read more

BE | IKEA - Children

alhamdulilah setelah berjaya $$ di cash out kan [ SINI ] nuffnang bagi BE kedua bulan May, hihi..kali ni BE yang aktif sekarang tengah menari2 dalam blog, sha dah …

Read more

Tempat Singgahan - Masjid Terapung Likas

credit to google Happy weekend my blog reader, sha baru siapkan blog, alhamdulilah awal subuh buat kerja sangat banyak idea, itulah hikmah subuh :) so mari baca …

Read more

Nuffnang has been cashout

Alhamdulilah, nuffnang selamat di cashout kan..untuk kali ke dua, amount tetap sama..haks..tak bole nak kumpul banyak2 takut sangat disuspended kan..sekarang tun…

Read more
Load More That is All