Tips Kurus dengan SENANG dan MURAH

, , 1 comment
Mereka yang ingin kurus, dan sangat perlukan produk kurus yang senang dan murah..mari sha nak share dengan korang. Kenali toksin yang menjadi punca anda gemuk, letih dan sakit sendi

APA ITU TOKSIN???
Toksin adalah bahan buangan beracun dalam tubuh manusia.Bahaya toksin, bukan sahaja boleh menghancurkan fungsi-fungsi pencernaan, bahkan, boleh mengikuti peredaran darah ke seluruh organ tubuh lalu merosakkan system sirkulasi manusia, organ-organ penyaring (system hati dan ginjal), dan organ-organ pengeluaran tubuh.


Oleh itu, anda perlukan satu penampal toksin untuk menyingkirkan kumbahan dalam badan dan kebaikannya adalah :-

1. Membantu mnyerap dan menyinkirkan racun toksin dalam tubuh
2. Melegakan kesakitan dan lenguh otot dan sendi.
3. Melegakan kesakitan GOUT.
4. Perbaiki peredaran darah.
5. Untuk melegakan sakit tumit dan tapak kaki - sesuai utk sesiapa yg selalu berdiri, berjalan lama, terutama untuk yang pakai kasut tumit tinggi...
6. Untuk membantu dalam mempercepatkan proses penurunan berat badan..
7. Untuk membantu merawat masalah jerawat
8. Untuk membantu merawat mereka yg masalah sinus / resdung
9. Untuk membantu melegakan sakit pinggang
10. Untuk penyakit-penyakit lain melalui titik refleksologi di tapak kaki
11. Membantu tidur yang lena.
12. Tingkatkan kecergasan.
13. Memperbaiki sistem penghadaman.

Untuk pengetahuan korang, sha juga menggunakan detox ini, alhamdulilah berat semakin berkurangan, dan nafsu makan teratur, tidur lena dan buang kumbahan teratur..tak rugi mencuba jika kesannya positif dan murah..kan..

So apa tunggu lagi..jom beli dekat sha dengan harga RM55 free Postage :) khas untuk pembaca Blog Opzzpinky sahaja..PM FB-Sharina Elyana atau Whatsapp 0128427478

1 comment:

  1. Tiey nak jugak pakai benda ni tp ada sesetengah org tu dia gtau yg benda ni kalau exposed on our surrounding pum dah jadi hitam.

    I'm not sure, if good bagus lah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)