Pencuri Senyap

, , 7 comments

Al-kisahnya bermula tengah hari tadi, lelaki dalam gambar tu, pergi temankan sha pos barang (BAJU I AM) di Pos Office Inanam, dia sampai awal dari sha, bila dah jumpa dia bagitau yang dompet hilang, dia pun tak sedar bila kena curi, pintar betul pencuri tu.

Dia yang pakai beg sandang, dompet letak dalam beg tu, rasanya susah nak buka zip beg tu, ngam pula time tu dia dah keluarkan duit RM150 dari bank, sha rasa dia kena follow dari belakang, kalau tak kenapa pencuri tu tau dimana dia letak dompet tu

Dengar kata, area Inanam tu memang black area, takut juga bila lalu area sana, bila tanya orang lain, orang pun tak perasaan, memang sah pencuri tu main sampuk-sampuk...musykil juga begitu senang dia nak mencuri kan..

Antara barang hilang Duit,IC, card bank, semua pun penting2, kecian dekat dia..
nanti nak kena temankan dia buat IC, sekali buat IC sha kena tukar yang ada 2 muka tu..hihi


7 comments:

  1. penyangak nih siang2 hari pun dia jadi ye.,..

    ReplyDelete
  2. ya,memang...kat inanam memang kwsn keras kat situ...suruhlah kwn awk tu cepat2 pi ksh block no pin kad bank dia,yee...

    ReplyDelete
  3. bahaya tu, benda penting lak tu yg hilang uish takut pulak dh la penyeluk saku tu terror sampai tak sedar

    ReplyDelete
  4. liciknya pencuri tu.. guna ilmu pukau la tu... aisshh

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak. bahayanya dompet hilang. sheila bab keluarkan duit dekat mesin ATM mesti suruh suami buat. kita takut... Habis IC, lesen semua kena buat baru.. singgah menabung clinique sini...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)