Pelik, Alergi Kacang pun ada? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 22, 2014

Pelik, Alergi Kacang pun ada?

Biasanya orang alergi seafood kan? yang sha ni alergi kacang, of cos lah tak boleh makan coklat yang ada kacang, rugi tau...nak tau apa yang jadi bila makan kacang juga? ahh..dah macam kera kena belacan, penat mengaru-garu badan, tangan, kaki jangan kata merah, sakit tau..tulah jajal, nak juga makan dah tau ada alergi kan..haha..

Actually tak tahan dengan kuih terang bulan..tau lah kan kuih tu banyak sangat kacang, sekali ngap, dah gatal2 seluruh badan...huhu..

Selain elakkan makan kacang, korang tau tak cara nak baikkan alergi ni?



5 comments:

  1. ada je yang alergi kacang tu.

    saya lagi best, alergi besi. haha. doktor kata nanti kahwin, suruh lelaki bagi yang emas tulen je. jangan bagi emas celup.

    sempat doktor tu gurau. adeh.

    ReplyDelete
  2. Makan kacang leh jd gatal gatal ek. Kena cr ubat gatal la kalau camtu. Akk kalau mkn kacang berangin satu badan. Satu badan sakit nanti.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad