19 April 2014

Pelamin Idamanku

em..em..dah tiba masanya untuk daku bercerita tentang masa depan haha..suspen ja kan, saja pos gambar pelamin untuk rujukan nanti :P wekk..lama lagi, tapi tak salah kan merancang, of cos pelamin tu color pink..ops no..no..fully pink haha..

Setiap wanita itu, impiannya begitu tinggi, apatah lagi dihari penuh sejarah, kalau boleh perkahwinan yang sekali seumur hidup perlu dirancang teliti, tiada cacat celahnya..kan..tapi bagi sha tidak perlu begitu membazir dan agak semak pada hiasan pelamin, cukuplah color pink dan sweet gitu..

Tiada majalah nak dibelek-belek, so sha hanya google gambar pelamin pink and tadaaaaa...

Pilihan pertama

Tema color pink + purple, ok juga lah sebab lately sha minat purple..haha..agak kemas juga even bunga banyak dengan serabainya manik2 di belakang tu, mohon kerusi putih tu digantikan dengan color pink lembut..yang lain ok..

Pilihan Kedua

Yang ini agak simple, suka dengan lampu kat belakang tu..rasa macam grand ja..with 2bunga pink dihadapan, tapi takut lak, bosan menghadap tetamu kang tertendang pasu tu haha...suka..suka dengan suasana yang kemas dan warna kerusi biarlah putih cantik kan..tapi masalahnya takut kaki xsampai kebawah pulak bila duduk hahah

Setakat ni, dua ni ja yang paling sha suka tengok, Insya Allah bila dah jumpa jodoh nak atur cepat2 hahaha..entry pelamin ini akan menjadi rujukan..kikiki...

Kalau korang pilih mana gambar pertama or kedua? ?

Post a Comment