Pelamin Idamanku - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 19, 2014

Pelamin Idamanku

em..em..dah tiba masanya untuk daku bercerita tentang masa depan haha..suspen ja kan, saja pos gambar pelamin untuk rujukan nanti :P wekk..lama lagi, tapi tak salah kan merancang, of cos pelamin tu color pink..ops no..no..fully pink haha..

Setiap wanita itu, impiannya begitu tinggi, apatah lagi dihari penuh sejarah, kalau boleh perkahwinan yang sekali seumur hidup perlu dirancang teliti, tiada cacat celahnya..kan..tapi bagi sha tidak perlu begitu membazir dan agak semak pada hiasan pelamin, cukuplah color pink dan sweet gitu..

Tiada majalah nak dibelek-belek, so sha hanya google gambar pelamin pink and tadaaaaa...

Pilihan pertama

Tema color pink + purple, ok juga lah sebab lately sha minat purple..haha..agak kemas juga even bunga banyak dengan serabainya manik2 di belakang tu, mohon kerusi putih tu digantikan dengan color pink lembut..yang lain ok..

Pilihan Kedua

Yang ini agak simple, suka dengan lampu kat belakang tu..rasa macam grand ja..with 2bunga pink dihadapan, tapi takut lak, bosan menghadap tetamu kang tertendang pasu tu haha...suka..suka dengan suasana yang kemas dan warna kerusi biarlah putih cantik kan..tapi masalahnya takut kaki xsampai kebawah pulak bila duduk hahah

Setakat ni, dua ni ja yang paling sha suka tengok, Insya Allah bila dah jumpa jodoh nak atur cepat2 hahaha..entry pelamin ini akan menjadi rujukan..kikiki...

Kalau korang pilih mana gambar pertama or kedua? ?

12 comments:

  1. Lawa sangat. Ni pinkie girl ni. Semoga hasrat nak pakai pelamin macam atas termakbul suatu hari nanti with your husband.hehe

    http://tieysmilez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pewiiiitttt ! =D cantek kan pattern2 pelamin skang.. kak Zara pon suka nengok.. rasa nak sandng balik.. hahaha

    ReplyDelete
  3. sama sama sama!^_^
    nak pink jugak..heheee
    lawa kan..nampak cute jee..hehe

    ReplyDelete
  4. yang first tu gorgeous. yup,of course lah pilih pink kan kak ? haha

    ReplyDelete
  5. ASSALAMUALAIKUM ,, saya ada jual HP CLONE KOREA 99% macam ori ,boleh beli untuk anak-2 or hadiahkan untuk yang tersayang, HARGA MAMPU MILIK , TERMURAH untuk anda , Berminat ? Hubungi / whatsapp ke 0145322955 (sue)

    LIKE PAGE : https://www.facebook.com/seuahmatcollection

    ReplyDelete
  6. Assalamualikum dik..wahh...semua gambar pelamin tu lawa2....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    Kami dri ibunda catering & wedding planner menawarkan pakej2 yg
    menarik menanti anda...jemput2la tengok website..impian anda bakal menjadi realiti... ..meh la servey2... :-)

    Website: Ibunda Catering

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad