Gunting Rambut Selepas BREAK? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 30, 2014

Gunting Rambut Selepas BREAK?

Asal kecewa rambut jadi mangsa, 10x Break dengan BF, 10x juga rambut pendek, haha..its normal, bagi sha selepas habis kecewa kita inginkan sesuatu yang baru, bak kata orang hidup harus diteruskan dengan kehidupan yang baru, kehidupan yang single,freedom dan kononnya inginkan new look yang sangat berbeza, ala, macam cerita korea, 3 musim bertukar rambut..kan..tapi walau apa pun..

Getting a cut of hair,dosen't help forget the past

Take note ok :)

4 comments:

  1. Setuju tu tukar fesyen jer kalau putus hubungan...itulah realiti

    ReplyDelete
  2. Liz pn sm, tkr style rambut.bli gadget br itula liz ms si amirul ngek tu mnipu!!

    ReplyDelete
  3. sy pn selalu gunting rambut bila ada problem...tp problem pasal susah nak sikat rambut je..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad