Cerita Hujung Minggu - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 13, 2014

Cerita Hujung Minggu


Tadi lepas driving (dah lama tak post entry pasal driving kan?),lepak dengan kawan, taulah kami ni, sekali sekala keluar banyak betul mau diceritakan, pasal kerja, pasal bos, pasal itu, pasal ini, and tak sangka yang kawan sha tu, sekawan dengan blogger terkenal EMAS PUTIH, haha...kan uzu kan..tapi sha pun tak pernah lagi jumpa uzu, insyallah next time ya..


than penat story kita tengok captain america, ingatkan dah abis..sebab memang mau tengok cerita ni, best gilak..siapa yang belum tengok dipersilakan tengok ya..lucu ada, banyak kepada cerita sejarah..n persahabatan..memang best..5star for captain america..yeahh




5 comments:

  1. dengar2 kata cerita ni memang best...

    ReplyDelete
  2. mmg best citer winter soldier ni...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. tak dapat lagi tengok movie ni.. bila ntah ke panggung wayang kalau spek mata tak repair baru lagi. hihi singgah menabung inti sini~~~

    ReplyDelete
  4. hee..nana tak minat ceta camni:)

    ReplyDelete
  5. hani baru tgk cite cap ni..memang best la..hihi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad