ABS Power Bank 4500mah

, , No Comments
Power Bank kini sangat popular, kiranya menjadi penyelamat dikala bateri kong..orang bisnes macam sha kena ada sebijik macam ni, so nak ada ini kena cari yang berkualiti..ABS power bank dengan 4500 mah hanya RM68 free postage, color available - Pink & Orange..korang boleh order dengan sha :) sementara stok masih ada..

Whatsapp 012-8427479
FB - Sharina Elyana

Sha pun guna Power bank ni, dapat cas full sebanyak 3x, sha guna Samsung S Advance, dengan bateri 1500mah, so kalau guna power bank 4500mah dapat cas 3x betul lah kan :) ikut korang punya bateri HP jugalah, sila kira sendiri :P

Berminat boleh contact sha ya...tq

0 Comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)