Showing posts from April, 2014

Gunting Rambut Selepas BREAK?

Asal kecewa rambut jadi mangsa, 10x Break dengan BF, 10x juga rambut pendek, haha..its normal, bagi sha selepas habis kecewa kita inginkan sesuatu yang baru, bak k…

Read more

BE | Libresse Long Term Phase

Alhamdulilah NUFFNANG dah boleh cash out :D dan terima kasih sekali lagi untuk BE Libresse   bulan april Suka ja dengan nuffnang yang suka sangat bagi BE ni :…

Read more

Santai Isnin

Lepas pulang kerja, terus bergegas pergi tanjung lipat, apatahnya orang nak belanja Steambot Tom Yam, baru tau kelazatan Tom Yam ni, makan jangan cakap lah, lelaki…

Read more

The BEST Proposal I've Seen yet :)

Tersengih-sengih tengok video clip ni, rasa macam sha ja yang watak heroin nya haha..of cos lah kan, semua nak kena lamar se-sweet macam ni, even pun sha tau semua n…

Read more

Aku Memang CENGENG

Entry sedih malam ni, rasa macam besok malas pula mau kerja, lately selalu ja rasa nak nangis tapi tak bersebab, so malam ni tak tersengaja belek entry pasal arwah…

Read more

Pencuri Senyap

Al-kisahnya bermula tengah hari tadi, lelaki dalam gambar tu, pergi temankan sha pos barang ( BAJU I AM ) di Pos Office Inanam, dia sampai awal dari sha, bila da…

Read more

Badge Button Opzzpinky

Badge button order dengan Kak  +Shida Radzuan  sangat murah, sha order 20pcs ja, tapi sampai dengan sha lebih 3, alhamdulilah terima kasih kak, yang lain dah pac…

Read more

Baju I AM SHARINA

Alhamdulilah dah sampai pun, order 2minggu yg lalu, sha ada buat order tuk bisnes dan untuk baju sendiri, dah alang2 kan..buat lah tuk baju sendiri...pink color …

Read more

Pelik, Alergi Kacang pun ada?

Biasanya orang alergi seafood kan? yang sha ni alergi kacang, of cos lah tak boleh makan coklat yang ada kacang, rugi tau...nak tau apa yang jadi bila makan kacang…

Read more

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014 , iaitu tepat jam…

Read more

Papinka. Masih Mencintainya

Oh, jiwang haha..ada lah sikit2 normal lah kan, wanita yang romantik is jiwang karat..I am :P cuma sha rindu dengan kenangan lama, kalau nak bina balik, kena cari …

Read more

ABC Pisang Hijau

Kemarin petang singgah Pasar Inanam, kebetulan kawan sekerja sha cerita pasa ABC pisang hijau, 1st time dengar, teringin nak merasa, hihi...dapat juga makan ABC …

Read more

ABS Power Bank 4500mah

Power Bank kini sangat popular, kiranya menjadi penyelamat dikala bateri kong..orang bisnes macam sha kena ada sebijik macam ni, so nak ada ini kena cari yang berk…

Read more

Air Terjun Mahua Tambunan, Sabah

Credit to Google Actually kisah percutian ini tahun lalu, tapi sementara tiada story nak diceritakan, so sha nak flashback, keindahan percutian sha dan rakan d…

Read more

Pelamin Idamanku

em..em..dah tiba masanya untuk daku bercerita tentang masa depan haha..suspen ja kan, saja pos gambar pelamin untuk rujukan nanti :P wekk..lama lagi, tapi tak sala…

Read more

Tips Kurus dengan SENANG dan MURAH

Mereka yang ingin kurus, dan sangat perlukan produk kurus yang senang dan murah..mari sha nak share dengan korang. Kenali toksin yang menjadi punca anda gemuk, let…

Read more

Jujurlah Sayang Aku tak Mengapa

Al-kisah di dalam sebuah bas yang sesak dengan penumpangnya, seorang lelaki naik dengan ibu serta adik perempuannya, dengan keadaan mengantuk, sha pun duduk dengan…

Read more

Warkah Terakhir

Sebak dan sedih bila tengok cerita ni, baru ja habis episode 8 dan tamatlah cerita tentang perjuang Sarawak mati dihukum gantung disebabkan membunuh gabenor semata…

Read more
Load More That is All