The Crescent - Gedung Islamik Anda - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

March 20, 2014

The Crescent - Gedung Islamik Anda

The Crescent, merupakan Gedung Online yang memperkenalkan Fesyen Islamik masa kini, dengan pelbagai citarasa yang menarik hati dan memberi kepuasan kepada setiap pengunjung yang singgah. Mengekalkan cara pemakaian Islamik antara salah satu objektif The Crescent untuk disesuaikan dengan trend anak muda sekarang, bak kata orang, Islam sungguh fleksibel untuk sepanjang zaman..
The Crescent merangkumi 4 kategory yang mengetengahkan kepuasan pengunjung seperti :-
  • Fashion - Sentiasa perbaharui dunia fesyen Muslimah dengan tip-tip berguna untuk kelihatan lebih moden dan trendy bila anda keluar dari rumah.
  • Lifestyle - Lengkapkan kehidupan anda dengan pengalaman berharga mengayakan Fesyen Islamik
  • Wellness - Kesihatan adalah Harta paling berharga, ketahui 1001 manfaat apabila anda menjaga kesihatan.
  • Spiritual - Dapatkan pengetahuan mendalam tentang Islam dengan bimbingan Para Ulama.
Berbelanja dengan Selamat dan Mudah, sha pasti korang inginkan dua perkataan itu apabila hendak membeli barangan secara online, The Crescent menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk pengunjungnya dengan memudahkan sistem belian online, daftar, buat pilihan, bayar, dan penghantaran secara terus ke rumah dengan cepat diseluruh Malaysia, termasuklah Sabah dan Sarawak.
pink_20_off_sq_banner
Sempena International Women's Day, The Crescent sedang mempromosikan 'PINK WEEK' dimana 20% diskaun akan diberikan kepada semua barang yang berwarna Merah Jambu, semestinya pencinta warna lembut ini jangan lepaskan peluang anda, ingat tarikh promosi ( 5 March - 23 March 2014) dan terus kita beralih arah ke barangan PINKY :)






Gayakan Warna PINK dalam diri anda, sementara stok masih ada, dan jangan risau, penghantaran percuma untuk belian RM78 keatas, jadi apa tunggu lagi,dah boleh shopping raya terus kan :)

Baca sahaja tidak cukup, lengkapkan hari anda dengan berkunjung ke The Crescent - Gedung Islamik Anda dengan melayari http://www.thecrescent.com.my/ atau Email : Hello@thecrescent atau Hubungi di talian mesra : 019-200 0049

30 comments:

  1. wah wah wah, Ni yang nak habiskan duit ni. hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. murah gak. semalam nampak banyak blogger update entri ni gak. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. wah..ramai yg update pasal ni.. btw lama x BW.. hadiah GA aritu dh sampai x kat pemenang?

    ReplyDelete
  4. hihi...wah....best2..pink gtu..i likeee

    ReplyDelete
  5. ada bimbungan islamik sekali? bagusnya...

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah gedung islamik ni ! *tabik spring* sesuai untk yg mnutup aurat prng beli mmg murah , berkualiti !

    ReplyDelete
  7. <3 MURAH
    <3 CANTIK & BERKUALITI
    I LOVE U

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum. cantik! mudah untuk kelihatan lebih cantik dalam masa yang sama menutup aurat dengan sempurna. :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum. cantik! mudah untuk kelihatan lebih cantik dalam masa yang sama menutup aurat dengan sempurna. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah bagus di titk beratkan islamic

    ReplyDelete
  11. 20% wow masih murah!! seronok shopping kat the crescent khusus kpda PINK LOVER kan hehee.. mcm sha juga peminat setia pink :)

    ReplyDelete
  12. ini memang terbaik.. hehehe. nak kena try jugak ni nanti

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum :D Teruja tengok pakaian yang menutup aurat nak nak warna PINK! Suke nya :D :D

    ReplyDelete
  14. wah pink!! pergh terbaik la shopping situ :D

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. Nice sharing. And most of the best is about islamic fashion. Tengok sahaja dah buat yaya rasa nak beli. Tunggu duit insyaAllah boleh shopping online di sini :D

    ReplyDelete
  16. Pink...menarik cute comel sangat sangat..dapatkan koleksi pink anda pada harga yg berbaloi baloi disini....gerenti puas hati .InShaAllah....

    ReplyDelete
  17. so pinky!yang minat pink sure akan singgah dekat the Crescent ni!

    ReplyDelete
  18. Wah,hope diorang dpt selalu buat Pink Week ni..hehe.. Nice sgt shawls yang ada.. ^_^

    ReplyDelete
  19. Gle ah.cntik2..gram tgk kst tu.naknok stu.percuma.hehe

    ReplyDelete
  20. Wahhh! Mcm nak beli je.. hehehe

    ReplyDelete
  21. Wahhh! Mcm nak beli je.. hehehe

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Promosi thecrescent memang menarik dengan harga yang berpatutan ditambah lagi dengan penghataran percuma bagi pembelian RM 78 ke atas. Memang berbaloi.

    ReplyDelete
  24. wah..cantik cantik baju kat cni...hehe
    barangan dye pun bleh thn murah :)

    ReplyDelete
  25. macam best je tempat shopping ni. tak payah susah-susah nak keluar rumah dah :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad