21 March 2014

JANA PENDAPATAN RM500 SEHARI DENGAN MUDAH

Pengenalan

PhytoScience ini 100% bisnes online dan anda boleh untung 3k - 20k sehari. Ia boleh dilakukan secara online dalam Facebook dan boleh buat secara offline seperti aja krakan-rakan sekerja dengan menunjukkan module ini. Setiap bisnes pasti ada modal. Modal terdapat 3 pake jpenting iaitu RM275, RM1625 dan RM5405 sekali seumur hidup. Anda dijamin xsampai sebulan anda dah dapat modal!

Setiap yang join biz ini mereka akan dapat produk kesihatan yang betul-betul berkesan. Ia boleh merawat pelbagai penyakit. Jika ibu, ayah atau anda sendiri ada penyakit bolehlah gunakan produk ini. Lihatgambardibawahini penyakit2 ygbolehdirawat. Produknixperlujualpon. Sambil buat duit anda jugak boleh jalani kehidupan sihat bersama kluarga =)



MEREKA YANG SUDAH BERJAYA



SUDAH RAMAI SURI RUMAH YANG BEJAYA DENGAN BIZ MUDAH INI. KALAU MEREKA BOLEH BERJAYA BERDASARKAN PANDUAN YANG AKAN KAMI BERIKAN NANTI, KENAPA ANDA TIDAK BOLEH???


INCOME HARIAN


PENERANGAN
Ini adalah biz rangkaian, sampai satu masa nnti anda tak perlu buat apa2 pon duit masuk tiap2 hari.
Setiap org kena ada 2 kaki je iaitu kiri dan kanan. Contoh anda dah ada kiri dan kanan
Lepas tu kiri anda pula bkembang ada kiri kananj uga, kanan anda pon sama dia Berjaya bwak kiri kanan begitu juga sterusnya. Setiap yg berkembang dan lengkap kiri kanan anda akan dpat bonus.
Inilah dikatakan sebagai bonus pairing.

Penerangan Bonus Pairing
Bonus pairing berlaku apabila rangkaian kiri kanan lengkap. Contoh anda ambil pakej Silver selepas itu kiri kanan anda sudah ada org, masing2 ambil pakej Silver so anda akan dapat bonus pairing RM50. Ini tidak termasuk bonus anda bawa 2 org pakej silver tadi. Begitu jugak kalau downline anda Berjaya penuh kan kiri kanan diorang, anda sebagai leader mmng akan dapat bonus pairing. Selagi mereka masih dibawah rangkaian anda selagi itu lah anda akan dapat bonus pairing.

(Tgokgambardibawahnih, rangkaiandiabkembangsampaikandlammasaseharidiadpatdlam20k)

SENARAI PAKEJ
Terdapat 3 pakej iaitu pakej RM275, RM1625 dan RM5405 .

Kebanyakan mereka yang Berjaya diorang ambil pakej RM5405 sebab bonus yang besar

Ok beza untuk 3 pakej ni adalah sepert idibawah :

PakejRM275 (SILVER) :Maksimum income sehari RM500
PakejRM1625 (GOLD) :Maksimum income sehari RM3000
PakejRM5405 (MOBILE) : Unlimited Income sehari

Saya sarankan ambil pakej RM5405, kerana kalau anda ambil pakej RM1625 jika income sehari anda masa tu adalah RM10,000 anda Cuma dapat RM3000 sahaja begitu jugak dengan pakej RM275. Anda a kan dapat RM500 sahaja. Kira la berapa bnyak anda rugi? Kalau anda amek pakej RM5405, semua income sehari tu anda dapat. 

Tapi kalau yang xada modal, ambil la pakej mana yang anda mampu. Kalau anda tiada modal RM5405 atau RM1625 boleh saja mula dengan pakej RM275. 

 PEMBAHAGIAN BONUS

Lihat table dibawah ini :


  

Kalau tak faham boleh rujuk dibawah ini :

SILVER
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVER dapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM300 + Kalau kiri kanan ambil pakej  GOLDdapat bonus Pairing RM150
Bawak MOBILE dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej  MOBILEdapat bonus Pairing RM300

GOLD
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVERdapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej  GOLDdapat bonus Pairing RM300
Bawak MOBILE dapat RM1000 + Kalau kiri kanan ambil pakej MOBILEdapat bonus Pairing RM500

MOBILE
Bawak SILVER dapat RM100 + Kalau kiri kanan ambil pakej SILVERdapat bonus Pairing RM50
Bawak GOLD dapat RM600 + Kalau kiri kanan ambil pakej GOLDdapat bonus Pairing RM300
Bawak MOBILE dapat RM2000 + Kalau kiri kanan ambil pakej MOBILEdapat bonus Pairing RM1000

Penerangan Bonus Pairing
Bonus pairing berlaku apabila rangkaian kiri kanan lengkap. Contoh anda ambil pakej Silver saya masukkan bawah anda sorang pakej Silver. Lepas tu anda Berjaya dapat sebelah lagi pakej Silver so, kiri kanan anda dah lengkap anda akan dpat bonus RM100 dan bonus pairing RM50. Kalau dua2 orang bawah tu anda yg bawak anda akan dapat RM250 sbb Silver bawak Silver bonus anda dapat RM100. Makin besar pakej anda ambil makin besar bonus anda dapat. 

 

 PLAN MARKETING


 

Anda: Berjaya bawak 2 orang rakan yang ambil pakej sama. Anda akan dapat RM100 setiap seorang dan bonus pairing RM50. Total income anda dapat ialah RM250.

Kawan1 :Rakan anda Berjaya bawa seorang rakan yang ambil pakej sama. Dia akan dapat RM100. Ada org nak join anda dan anda letakkan dibawah kanan kawan 1. Anda dah pasti dapat bonus RM100 sebab anda yang bawak dia. Bila dah cukup kiri kanan kawan 1 maka anda akan terima bonus pairing RM50. Income anda dapat dari rangkaian kawan 1 adalah RM150.

Kawan2 :Rakan anda Berjaya bawa seorang rakan yang ambil pakej Gold. Dia akan dapat bonus sponsor RM300. Selepas itu dia Berjaya bawak seorang rakan lagi yg ambil pakej Mobile dia akan dapat bonus sponsor RM600. Bila dah cukup kiri kanan kawan 2 maka anda akan dapat bonus pairing sebanyak RM150. Kenapa RM150 sedangkan sebelah kanan ada ambil pakej Mobile? Ini disebabkan bonus pairing dikira untuk pakej yang kecil. So, iaakan kira bonus pairing untuk pakej Gold. Lihatlah walaupon bukan anda yang invite orag masuk tapi anda still dapat bonus sebab anda leader kepada mereka semua.

**Di atas ini adalah contoh untuk pakej silver, makin tinggi pakej yang diambil makin tinggi bonus sponsor dan bonus pairing. Boleh rujuk balik pembahagian bonus diatas.

 

 

testimonipengguna double stemcell

Setiap yang sertai biz ini pasti akan dapat produk kesihatan daripada syarikat ini. Ia adalah untuk kegunaan sendiri dan tidak perlu dijual pun. Produk ini dapat merawat pelbagai penyakit termasuk penyakit yang kronik. Dibawah ini merupakan testimoni para pengguna Stemcell. 




 Harapan

Semoga selepas anda baca penerangan diatas dan lihat sendiri ramai yang sudah Berjaya dengan biz mudah ini ia akan menguatkan semangat anda lagi untuk ubah nasib kehidupan anda.  Target dalam 2 tahun untuk memiliki kereta hebat seperti dibawah ini selepas menyertai biz yang SUPERB lagi HEBAT ini!


SILA HUNBUNGI/WHATAPP  DI 014-2186364 JIKA BERMINAT 

Post a Comment