13 March 2014

Gambar Candid Dari Asyraf


Dah lama nda story pasal asyraf, budak kecil ni lah pengubat stress sha bila pulang dari kerja, sekarang dah pandai bercakap..auntie..auntie..ipin..ipin..err..tu ja dia tengok, 299 kali tengok pun tak bosan, sha pula yang dah hafal dialog haha..betul..betul..betul...
Mesti anak korang suka tengok upin ipin kan? ok sha faham :P
Dia boleh pula nak susun itik2 kesayangannya tengok upin ipin...haha..lucu budak kecil ni..sha pula yang tergelak, makin pintar, alhamdulilah, semoga jadi anak yang baik tauu..
Benda yang dia pegang tu, dulu takut sangat, sekarang entah kenapa dah berani pegang..emm..
Lagi satu, bila sha bagi tengok gambar perempuan cantik pakai tudung, sanggul tajam, pakai mekap tebal, baju terang..sha tanyalah :-
Asyraf ini siapa?
Dia jawab "Nenek !!"
Hahaha...nasib bukan gambar sha :P
Kalau gambar sha dia kata Auntie (dia kenal juga pun), sha tanyalah cantik? dia jawab "Cantik" terus kembang kempis hidung ini -..- :P
Jom Join Contest Gambar #Candid untuk menangi hadiah menarik dan boleh bawa pulang cash !!!
Post a Comment