07 March 2014

Cabaran 14hari bersama CLINICELL


Alhamdulilah ini 1st time sha diberi peluang untuk try dan review produk dari Clinicell, terima kasih sebab bagi sha peluang, maklumlah blog baru nak up, digandingkan dengan bloggger otai untuk mencuba satu produk Anti Aging & Whitening Essence selama 14 hari
excited dapat email dari pihak Clinicell minggu lepas !! akhirnya produk tu sampai ke tangan sha petang tadi...belum minum lagi, dan akan mula malam ni, sebelum tidur tau hihi..

selfie tunjuk kotak yang masih belum disentuh..

Sha dengar ramai kawan blogger dah try, dah habis pun kan? ada entry mari share dekat sha..
Sha tak sabar mau tidur haha !!

Sedikit info Kalau korang nak Voucher Belian Rm5 untuk barangan di www.se-shop.my boleh join Giveaway yang sha buat dekat Fan Page FB Blog Opzzpinky

dan

Nantikan Contest Gambar #Candid autopublish pada 12.00am ini


Post a Comment