Belajar Driving

by - Sunday, March 02, 2014

Hari ini belajar driving, for every sunday mesti sha mesti pergi litar, belajar driving sana, minggu lalu memang 1st time in my life driving, so far ok nama juga 1st time, but !! today is sangat TERUK !! dengan panasnya, dengan my tutor marah, dengan laparnya...huh~

Cikgu pun dah naik fade up dengan sha yang nda pandai imbang clutch dan minyak, last2 dia marah, dia diam ja time ajar tu, mula tu bila diam sha ok, bila dia tegur sikit, mula sha mengelaba...ayoyo...

Ingat senang ja tengok orang driving, rupanya susah juga kan? :-/

Dan satu cerita, my tutor kan, dia dah fade up sha balik2 nda pandai tekan minyak, dia cakaplah :-
"kenapa tak pijak minyak tu?" (my tutor orang semenanjung tapi dah kahwin !!)
sha cakap "kaki nda sampai bah cikgu" boleh juga dia tersengih!!  alahai, maklum lah orang rendah ni haha..

Seriusly macam dah tekan tapi nda juga jalan tu kereta,..kena struggle juga belajar driving next week..wish me good luck tauu

Penat !!


You May Also Like

8 Comments

  1. Belajar pelan2 k... Nak senang kat umah suruhlag abg ke abah ke ajar, kurang pressure sikit....

    ReplyDelete
  2. biasalah tu..mula2 memang macam tu..lama2 ok..eehhe

    ReplyDelete
  3. ops...sorry about ur father... tak tahu...

    tak apela...akk memula dulu pun camtu gak...hheee... asik salah je...lama2 terel la...

    ReplyDelete
  4. assalam,

    salam ziarah dari bunda..

    ReplyDelete
  5. As salam...

    seyes...,time dulu2x bljr kete pun fail sbb tak dpt imbgkn clutch & pedal minyak... naik stress jgk la... ~_^
    sbb kena mrh dgn abh :'(

    btw, usaha & terus usaha..!

    gd Luck..!

    ReplyDelete
  6. pelan-pelan..saya dulu pun camtu. Tapi pastu dah ok

    ReplyDelete
  7. Hikhik. Nasib baik saya dapat pengajar yang penyabar sikit. Ada jugak time pelajar lain kene marah dengan pengajar dia, pengajar saya kata, "Nasib baik belajar dengan abang." Best of luck anyway ! ^^

    ReplyDelete
  8. ekekeke penat gila haihh T_T sabor jelahhh

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)