02 March 2014

Belajar Driving

Hari ini belajar driving, for every sunday mesti sha mesti pergi litar, belajar driving sana, minggu lalu memang 1st time in my life driving, so far ok nama juga 1st time, but !! today is sangat TERUK !! dengan panasnya, dengan my tutor marah, dengan laparnya...huh~

Cikgu pun dah naik fade up dengan sha yang nda pandai imbang clutch dan minyak, last2 dia marah, dia diam ja time ajar tu, mula tu bila diam sha ok, bila dia tegur sikit, mula sha mengelaba...ayoyo...

Ingat senang ja tengok orang driving, rupanya susah juga kan? :-/

Dan satu cerita, my tutor kan, dia dah fade up sha balik2 nda pandai tekan minyak, dia cakaplah :-
"kenapa tak pijak minyak tu?" (my tutor orang semenanjung tapi dah kahwin !!)
sha cakap "kaki nda sampai bah cikgu" boleh juga dia tersengih!!  alahai, maklum lah orang rendah ni haha..

Seriusly macam dah tekan tapi nda juga jalan tu kereta,..kena struggle juga belajar driving next week..wish me good luck tauu

Penat !!


Post a Comment