17 March 2014

Belajar Driving Hari Ke Empat

Tidak sangka, post pengalaman driving HARI KETIGA sangat dapat sambutan dari pembaca, terima kasih sebab bagi sha kata2 semangat..haha..lucu pula, maklumlah orang baru belajar ya dok?

Kemarin belajar nda sampai pun sejam, sebab tutor ingat nak bawah sha keluar, dating..opss..taklah pergi jalan2lah diluar pula, awatnya sha gemuruh !! sha pernah lah bawah kereta dia di jalan raya yang besar..of cos dia sebelah sha, steady ja..gerak juga kereta tu..haks..cumanya sha lemah dekat litar :( sobsss

Namun !! tak dapat keluar jalan2, sebabnya ada kemalangan di Traffic Light Tebobon, memang tu ja laluan nak driving, so tutor cakap cancel, just belajar dekat litar ja..ok ! belajar tanpa pengawasannya, macam biasa, sha failed dekat bukit..but improved dekat parking..yahooo..haha..

Actually kelas sha habis kemarin, dah cun-cun 8jam, but my tutor cakap minggu depan belajar lagi, ahh sha tau mungkin sebab dia kecian tengok sha tak pandai2 lagi..sadissss haha...

Sha harap my tutor baca blog sha ni, tapi lepas sha dapat lesen lah sebabnya takut dia tak mau ajar sha lagi, sha asyik mengumpat pasal dia dalam blog ni..hahaha..eh..eh..sorry..cigu

Ingatkan sikit ja nak taip..tup2 dah melebar...pot pet pot pet...haha..bukan selalu kan..kan..ok gud luck to me..Semoga Allah permudahkan urusan driving sha ni..

*haks..no caption for this picture :P









Post a Comment