Baju Printing Pray for MH370

, , 6 comments


Saja design tuk MH370 kalau korang nak join pre order boleh contact sha yup, selain tu sha ada design tuk I am Nikon, #selfie dan #blogger (link anda) boleh usha dekat FB or Insta, kot2 berminat kan..
harga RM35 untuk t-shirt lengan pendek
RM38 untuk t-shirt lengan panjang




untuk measurement

Color Available

Batch 01 28 Mac - 4 Apr
So kalau berminat sila Whatsapp sha - 0128427478
atau FB Sharina Elyana

6 comments:

  1. last 2 pictures tu tak pat tengok... suka plak yg selfie tu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. cantik2 design. sheila singgah menabung infiniti sini~~~

    ReplyDelete
  3. rajin sha buat bisnes.. goodluck sha.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

    ReplyDelete
  5. blogwalking here ^^

    jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)