21 February 2014

Tidak Pernah Rasa Sejeles ini


Selamat Malam semua, malam ni rasa jeles semacam ja..awatnya sha nak jeles ni? haha..baru ni sha ada design satu blog..simple ja ikut tema, pink of cos la..nama juga perempuan..bila belek2 balik blog tu..rasa jeles ja..waaa....sha yang design sha pula yang jeles haha..

Serius sha cakap, sha tak pernah rasa sejeles ni haha...tapi syukurlah, owner blog puas hati dengan kerja sha..mari baca sini

Kalau korang berminat nak berdesign seperti itu bolehlah PM sha di SINI ya..harag murah bak hang !!..haha..then..macam yang hani cakap dalam entry dia tu, dia nak jadi pelanggan tetap sha..aww..terharu rasa hihi...

Pssttt..kalau korang nak cuba nasib joinla GA dekat Fan page sha BLOG OPZZPINKY, sha kerap juga buat GA (sekarang belum ada lagi..), kalau ada yang nak sponsor, sangat dialu2 kan..hihi..

oklah, nak cau..salam...
Post a Comment