Produk untuk kulit berjerawat dan berminyak

, , 6 comments
jerawat
Rimas asyik pandang muka yang kotor dan berminyak depan cermin, gatal sangat tangan nak picit2 ja jerawat tu? bosan dah dengan produk lain yang tak memberi kesan langsung? ahh..mari rapat2, sha nak suggestkan korang satu produk yang memberikan hasil dalam seminggu sahaja,

1st of all, sha tengah try juga produk ni, tapi kulit sha bukan berminyak dan berjerawat, cuma ada sedikit kotor jugalah sebab kerja di kawasan yang terdedah, so sha cuba produk ni sebab sesuai untuk semua jenis kulit..apa produk tu?


Set Kecantikan Collagen + Vit E

Tapi sha ada pakej kombo, bibir kering dan mengelupas gunalah Lipstik kologen D'Herbs, 


Pakej Combo RM 45

Beli kat mana…. ??? 

PM sha di Blog Opzzpinky @ email : opzzpinky@yahoo.com
Sms/Whatsapp :0128427478


Untuk combo Harum Malam + Rose Hair perfume di SINI

6 comments:

  1. Sblum ni saya guna CPVE, memang awesome! Tapi sekarang malas nak order, so stop kejap.hehehe

    ReplyDelete
  2. Incredible! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty
    much the same page layout and design. Outstanding choice of
    colors!

    Take a look at my web site - clans of clans cheats

    ReplyDelete
  3. I am not suree where you are getting your information, but good topic.
    I needs to spend some time learning more or understanding more.

    Thanks for wonderful information I was looking foor this information for my mission.



    Feel free to visit my web page ... wheeze high pitched

    ReplyDelete
  4. Wow, incredible blog layout! Hoա long hаve you beеn blogging fоr?
    you maҝe blogging lοoқ easy. Τhe oveгаll loօk of your web site
    is magnificent, lеt aloոe the content!

    My webpage: generateur de code xbox live

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)