10 February 2014

Produk untuk kulit berjerawat dan berminyak

jerawat
Rimas asyik pandang muka yang kotor dan berminyak depan cermin, gatal sangat tangan nak picit2 ja jerawat tu? bosan dah dengan produk lain yang tak memberi kesan langsung? ahh..mari rapat2, sha nak suggestkan korang satu produk yang memberikan hasil dalam seminggu sahaja,

1st of all, sha tengah try juga produk ni, tapi kulit sha bukan berminyak dan berjerawat, cuma ada sedikit kotor jugalah sebab kerja di kawasan yang terdedah, so sha cuba produk ni sebab sesuai untuk semua jenis kulit..apa produk tu?


Set Kecantikan Collagen + Vit E

Tapi sha ada pakej kombo, bibir kering dan mengelupas gunalah Lipstik kologen D'Herbs, 


Pakej Combo RM 45

Beli kat mana…. ??? 

PM sha di Blog Opzzpinky @ email : opzzpinky@yahoo.com
Sms/Whatsapp :0128427478


Untuk combo Harum Malam + Rose Hair perfume di SINI
Post a Comment