Showing posts from February, 2014

Sinopsis Nikah kita Bercinta

Telemovie terbaru berjudul 'Nikah Kita Bercinta' akan menemui penonton di saluran Astro Ria pada 27 Februari 2014 jam 10 malam. Drama ini dibintangi oleh …

Read more

Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014

Blog Paly akan memilih 15 blog rakan blogger melalui random.org dan mereka yang bertuah, akan dimasukkan dalam bloglist Mac 2014. Syarat-syarat simple macam sela…

Read more

Nazirahnyerr miniGA sempena 3rd Anniversary

Cantik banner ni..hihi..happy anniversary :) Klik ini dan jom join..sng jaa pun syarat dia

Read more

Giveaway T.shirt by Tengkubutang

Klik INI kalau nak join

Read more

Tangani kecewa akibat Putus Cinta

Putus Cinta bukan saja pasangan korang tu curang, tapi ianya boleh terjadi akibat  tiada restu orang tua , kita terpaksa putuskan cinta yang terbina untuk orang t…

Read more

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

Mari join SINI kalau nak menang tudung syria..yang cute2

Read more

Luahan Ayah tentang Aurat Anak perempuannya

Abah tahu kamu sukakan seseorang. Hanya dengan mendapat satu pesanan ringkas sahaja sudah membuatkan kamu tersenyum lebar. Siapakah gerangan yang mencuri hati ana…

Read more

Tidak Pernah Rasa Sejeles ini

Selamat Malam semua, malam ni rasa jeles semacam ja.. awatnya sha nak jeles ni? haha..baru ni sha ada design satu blog. .simple ja ikut tema , pink of cos la..nam…

Read more

Edit Blog Hani Asi

Sejuk ja tengok blog ini, alhamdulilah makin lama nda edit blog, makin pandai sha design kan..haha..angkat bakul, macam biasa..part sidebar juga yang sha suka..k…

Read more

WordLess - Page View Yesterday

kikiki..akhirnya dapat juga 2k, alhamdulilah...nak tahu apa yang dorang dok godek tu?? klik sini (pandai pula aku cakap utara) -.-" haha...

Read more

COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

10 Malam ini akan tamat tau, so just buat beberapa syarat untuk dapatkan coklat dari tengku..dapat or tak itu nasib kita..mari cuba baru tauu..hihi..---> KLIK��…

Read more

Pakej Combo Harum Malam Dan Wira Malam

Sila kunjungi  SE-SHOP  Kedai on9 untuk Produk Kecantikan dan Kesihatan  Pastinya Harga Combo bagi Jus supplement dari Legacy lebih murah dan jimat, untuk ke…

Read more

Edit Blog Ain

Serba pink + purple, blog yang pending sha lupa nak promote, hihi..btw dah lama siap, sorry ain sha lambat promote korang boleh join, part yang sha suka side bar…

Read more

Sinopsis jika itu takdirku

Sinopsis: Enam tahun telah berlalu, Hakimi disahkan menghidap penyakit Amnesia. Hakimi merasa dia telah jatuh cinta pada Umairah. Umairah bingung bila Haki…

Read more

Sumbangkan kepada Mangsa Banjir diBeaufot

Teruk sangat, hope cepat surut, dan dikatakan empangan di Tenom pecah mengakibatkan banjir yang teruk..Tak guna juga kita nak salahkan mana2 pihak, just turun dan …

Read more

Kecewa dengan pengurusan yang lembap

Kecewa teramat sangat bila pihak penemuduga bagi Jawatan kosong di Pos Laju , Sabah, tidak mengatur pengurusan yang baik untuk calon2..Sha sanggup skip kerja, seba…

Read more

Nuffnang : Credited sebelum tarikh start

Alhamdulilah, dapat juga BE untuk bulan 2, sejak dua menjak ni, nuff jarang sangat bagi BE dekat blog sha..blog korang macam mana?? mesti masyuk kan? hihi..rezek…

Read more

Ketagih Makan Pinang

Dah kenapa dengan sha ni, asyik nak makan buah ni ja..bikin ketagih ka apa buah ni? hihi..korang mesti dah sedia maklum buah ni macam mana kan? sha baru tau benda …

Read more

Produk untuk kulit berjerawat dan berminyak

Rimas asyik pandang muka yang kotor dan berminyak depan cermin, gatal sangat tangan nak picit2 ja jerawat tu? bosan dah dengan produk lain yang tak memberi kesan l…

Read more

Pemenang GA Opzzpinky 2014

Tahniah diucapkan kepada semua peserta, Alhamdulilah kali ini rezeki korang, dan jangan lupa claim hadiah anda..sila semak no bertuah anda di SENARAI PESERTA  tapi…

Read more

Jawatan kosong di pos laju seluruh malaysia

Sha dapat info ini dari fb..nak share dekat korang yang tengah cari keja..sha pn apply juga..mana lah tau rezeki kan.. korang boleh col nombor di situ untuk urusan temu…

Read more
Load More That is All