The Wedding Breaker was found - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 19, 2014

The Wedding Breaker was found


Tersengih2 si kakak dapat hadiah birthday dari husbandnya, yang sha pun apa lagi, boleh tumpang sekaki, apatah nya novel ni dah femes sejak ditayangkan menjadi drama TV3, awalnya sha tak mahu tonton drama semua ni, takut nanti ketagih, tunggu jam 7 tak gerak2 depan tv, sekalinya tengok, wah best juga ni..haha

Novel ni, sha cari dekat eaton dan popural memang tiada, maklumlah, novel femes kan..sha cari dekat fb, ramai yang offer nak bagi pinjam, tapi masalhanya..jauh sangat nak pergi penang lah, sarawak lah haha...thanks korang yang baik hati...so lepas ni sha nak spend time tuk baca novel, lama juga sha tak baca novel, novel dari mama mia pun tak habis baca lagi..hihi..

So siapa nak beli, Fatin Diana ada share sha satu link, harga pun murah juga..[link], lepas ni mau cari novel 13 jam a380..siapa nak bagi pinjam? kikiki...

2 comments:

  1. wa... bestnya dapat baca novel tu. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Jemput join segmen 24 jam Akie http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/01/segmen-lucky-follower-by-cik-akie.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad