Side Income melalui Survey

, , 1 comment
Memang zaman sekarang boleh earn money sendiri dari internet, dulu-dulu tak adalah macam ini, now dah upgrade, dengan on9 semuanya ada dihujung jari anda, selain shopping on9 korang juga boleh buat side income, bagi sha, cara kumpul point ini lebih baik dari kita minta klik orang [20sen per klik] untuk masyuk, tapi kedua2nya ada kelebihan sendiri, contohnya Churp-churp memang masyuk ja bagi sha hihi, tips? kena rajin usaha dan duit tak masyuk dengan sendirinya tanpa usaha tau !!...[klik untuk daftar]

Berikut adalah side income yang sha dah join, dan alhamdulilah memang masyuk, so korang yang asyik on9 tak membuahkan hasil, masih join sekali, sebab ianya mudah, jawab soalan, dan ting !! boleh redeem barang pulak tu..siapa tak mahu kannn...


En. Survey
Setiap Survey yang korang buat akan dapat +25% dan survey sangat senang Klik untuk daftar

WhoHaa
Setiap survey akan dapat point dimana point terkumpul, korang boleh redeem dengan barang yang HOT sangat, tapi barangan mengikut point juga tau.., Klik untuk daftar

Senang ja kan..korang pun boleh masyuk dengan on9 kalau bersungguh2 dan jangan mudah putus asa !! ingat tauu~ see yahhh

1 comment:

  1. Boleh terang secara terperinci tak sis yang pasal servey tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)