Korang dah cuba bedak sejuk tanaka? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 14, 2014

Korang dah cuba bedak sejuk tanaka?

Dapat Keyword pasal bedak tanaka di Nuffnang, alhamdulilah 40++ hits dalam minggu ini sahaja..gara2 cari bedak tanaka ini..so mari sha nak bagi harga murah untuk korang yang cari produk ini, tapi sha nak explain sikit pasal bedak sejuk ni :)

Bila Nora Danish pakai bedak sejuk..
Wow! Semua mahu ikut..
Jom cuba juga, kulit mulus bersih siapa yang tak suka..

Bedak Tanaka diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree) yang sangat berkesan untuk :
  1. Kecutkan jerawat
  2. Haluskan kulit
  3. Cerahkan kulit
  4. Hilangkan jeragat
  5. Lembutkan kulit
  6. Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
  7. Pelindung cahaya matahari
  8. Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
  9. Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

HARGA YANG SANGAT BERBALOI 
110g RM 25
40g RM 20

Free Postage, dan sangat murah dari harga pasaran..sila google hihi...

Berminat ? Sila Pm sha di FB 
@email : opzzpinky@yahoo.com
Sms/Whatsapp : 012 8427478


3 comments:

  1. murah2.. ^_^
    jom singgah ke blog saya
    http://madihahdaisy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. boleh tk sis bg testimony sis pakai bedak tu?

    ReplyDelete
  3. femes jugak benda alah ni kann. hehe. xpernah try. huhu

    salam maulidur rasul :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad