Besok Balik Kampung - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 30, 2014

Besok Balik Kampung

Photo: Limau2...ma aci bosss...hihi
Yes !! besok dan besok lagi..cuti..bolehlah balik kampung..lama dah rasa nda pulang sandakan ni, kena2 lagi besok malam ada birthday party my cousin hihi..tapi yang nda bestnya ni..cuti tahun baru cina cuma 3hari saja, kalau tempat lain 1minggu, sokaylah kan..yang penting bos bagi limau sama angpaw hihi..

korang dapat apa?
btw Gong xi Fa chai semua...
jom pulang kampung

Opzzpinky GA 2014 terpaksa di extend sebab sha nak pulang kampung, malas bawa lappy, jadi update dari phone ja..korang masih boleh join SINI gud luck...happy holiday heee

3 comments:

  1. Happy holiday.. zara dpt angpau jaa. Limau blom dpt.. after cuti smggu ni kot. Btw.. ati2 dlm pjalann sok.. ^^

    ReplyDelete
  2. yeay... CF pon nak balik kampung. hehe. tak dapat apa2 pon. huhu. sedih..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad