January 2014 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

January 30, 2014

Thursday, January 30, 2014

Besok Balik Kampung

Besok Balik Kampung
Photo: Limau2...ma aci bosss...hihi
Yes !! besok dan besok lagi..cuti..bolehlah balik kampung..lama dah rasa nda pulang sandakan ni, kena2 lagi besok malam ada birthday party my cousin hihi..tapi yang nda bestnya ni..cuti tahun baru cina cuma 3hari saja, kalau tempat lain 1minggu, sokaylah kan..yang penting bos bagi limau sama angpaw hihi..

korang dapat apa?
btw Gong xi Fa chai semua...
jom pulang kampung

Opzzpinky GA 2014 terpaksa di extend sebab sha nak pulang kampung, malas bawa lappy, jadi update dari phone ja..korang masih boleh join SINI gud luck...happy holiday heee

January 25, 2014

Saturday, January 25, 2014

Kempiskan Perut Cara Selamat dan Mudah

Kempiskan Perut Cara Selamat dan Mudah
 Iklan Kurus dari modal yang memang kurus :P
Sejak dari publish tips untuk kempiskan perut yang sha share dekat korang, banyak tu 19 tips semuanya [link] memang ramai sangat yang kunjung, alhamdulilah semoga bermanfaat dan turun juga lemak tu ya..if tak turun2 juga..mari baca entry hangat, kali ni sha nak kongsi pula tips berguna, senang dan mudah

Secara umumnya, kita takut mahu makan ubat kurus sebab takut dengan kesan negatifnya, lagi-lagi banyak sekarang produk yang terhangat dipasaran dengan kesan yang menyeramkan..ada pula makan beratus-ratus pil, tapi badan tetap begitu juga, makin gemuk ada lah :P, maklumlah lemak tetap degil.

Untuk sha, sha memang kurus dan sentiasa menggunakan Felinna Inchloss sepanjang hari, selepas mandi 2x sehari, wangian yang sedap, losyen color pink, bukan sahaja untuk kurus tapi untuk sembuhkan sengugut Insyallah :) Info : Testimoni sha sendiri pengguna Felinna dan Langsing dengan Felinna RM 55

Selain itu, korang boleh gabungkan dengan Baju pelangsing (natural bamboo slimming suit) yang menggunakan bahan berteknologi tinggi nano dan info mengenai produk ini di Baju Pelangsing RM 40

Jika ingin mencuba produk terbaru dan hangat diperkatakan, secantik modal Almy Nadia boleh lah mencuba MZ secret body spray yang kesannya seawal 2 minggu dan info MZ Spray RM 58

So korang boleh pilih
 Felinna + Baju Pelangsing = RM 95 
atau 
MZ Spray + Baju Pelangsing = RM 98

Berminat boleh PM sha ya...

January 24, 2014

Friday, January 24, 2014

Manfaat Kelapa Dara VCOA dan Ubat Migrain

Manfaat Kelapa Dara VCOA dan Ubat Migrain
Ramai yang tertanya-tanya, apa dia VCO ini? produk terhangat dipasaran kali ini sha nak review sebanyak manfaatnya kepada mereka yang mementingkan kesihatan diri dan ianya untuk umum..semua boleh cuba..tapi sebelum itu, mari kita kenali produk ini dahulu ya..
Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari kolesterol. 



FUNGSI, KHASIAT DAN KEBAIKAN VCO ANTIOXIDANTS:
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi serta risiko penyakit jantung
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit

Jika Berminat Sila Hubungi :
WhatsApp/sms : 012-9489152 
instagram: addawellness
 fb :adda sa'adah
Adda Wellness
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sedikit info tambahan mengenai migraine dan ubat mujarab bagi penyakit serius ini..korang wajib baca, dan jangan ambil mudah dengan penyakit ini..


Sakit kepala tekanan adalah disebabkan oleh tekanan atau stress yang dihadapi oleh seseorang, samada tekanan mental atau fizikal. Jiwa dan pemikiran yang tertekan, tegang, berkecamuk, boleh menyebabkan sakit kepala. Tekanan pada otot-otot di sekitar leher, kepala dan kulit kepala juga boleh menyebabkan sakit kepala. Ia juga boleh berlaku apabila seseorang itu mengalami perubahan secara tiba-tiba contohnya dari kawasan redup, tiba-tiba masuk ke kawasan panas, dan sebagainya.
Dari itu, mereka yang mengalami tekanan diatas, disarankan mengambil Ostematrix dan B Complex..kenapa kena ambil dua produk shaklee ini?? ahh..mari sha ada copy sedikit untuk korang rujuk..

Ostematrix (Kalsium, Magnesium & Vitamin D)
  • Kalsium bukan sahaja membina tulang dan gigi, malah ia membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah. Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah.
  • Magnesium pula penting untuk metabolisma kalsium.  Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca yang dipercayai penyebab migrain. Satu kajian telah dibuat ke atas Magnesium, dan didapati ia membantu mengurangkan sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya.
  • Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing.
B Complex
  • Vitamin B2 (riboflavin) dan Vitamin B6 (Pyridoxine) telah terbukti boleh membantu mengurangkan kesakitkan akibat migrain. Vitamin B lengkap dalam B Complex Shaklee memastikan anda bukan saja mengurangkan risiko diserang mograin, tapi juga mencegah penyakit-penyakit lain seperti depresi, strok dan sebagainya.
  • Bagi penderita migrain, anda hendaklah mengetahui penyebab-penyebab yang boleh menjadikan anda diserang migrain. Sekiranya ia berpunca dari pemakanan, maka anda kena lah jaga makan. begitu juga dengan perkara2 lain seperti aktiviti dan sebagainya. Dan timbagkan tentang mengambil vitamin/supplement sebagai pembantu untuk menyelesaikan masalah anda, kerana ia pasti lebih baik dari makan ubat berasaskan dadah secara berterusan.
Dari entry : http://vitaminsemulajadi.com/merawat-migrain-dengan-ostematrix-dan-b-complex/
Jadi, tidak rugi jika berbelanja untuk kesihatan diri, kerana menghargai kesihatan itu sangat wajib..dan jika berminat bolehlah hubungi kawan kita ini,
WhatsApp/sms : 012-9489152 
instagram: addawellness
 fb :adda sa'adah
Adda Wellness

January 19, 2014

Sunday, January 19, 2014

Kucing Dibakar hidup-hidup

Kucing Dibakar hidup-hidup
Photo credited to FB

Subhanallah, kecian kucing tu (gambar atas) dibakar hidup-hidup dalam sangkar, apa sebenarnya motif dorang (yang bakar) tu pun sha tak tahu, tiada perikemanusiaan langsung, sha tengok pun geram dengan orang yang buat tu..Semoga Allah membalas setiap perbuatan orang tersebut..

Sha terpanggil untuk membuat entry ini sebab sha sedih tengok manusia di akhir zaman, memperlakukan binatang sangat kejam, ada yang siat kulit kucing, dan lain-lain, tahukah korang kucing adalah binatang kesayangan Rasullulah? sehinggakan kucing tidur dibaju, Baginda sendiri koyakkan baju itu, tanda Dia tidak mahu menganggu kucing tidur tadi..Subhanallah..

Tapi bila tengok gambar diatas, terasa terkedu sangat, kenapalah ada manusia berhati binatang buat macam tu...sedih :(
Sunday, January 19, 2014

Side Income melalui Survey

Side Income melalui Survey
Memang zaman sekarang boleh earn money sendiri dari internet, dulu-dulu tak adalah macam ini, now dah upgrade, dengan on9 semuanya ada dihujung jari anda, selain shopping on9 korang juga boleh buat side income, bagi sha, cara kumpul point ini lebih baik dari kita minta klik orang [20sen per klik] untuk masyuk, tapi kedua2nya ada kelebihan sendiri, contohnya Churp-churp memang masyuk ja bagi sha hihi, tips? kena rajin usaha dan duit tak masyuk dengan sendirinya tanpa usaha tau !!...[klik untuk daftar]

Berikut adalah side income yang sha dah join, dan alhamdulilah memang masyuk, so korang yang asyik on9 tak membuahkan hasil, masih join sekali, sebab ianya mudah, jawab soalan, dan ting !! boleh redeem barang pulak tu..siapa tak mahu kannn...


En. Survey
Setiap Survey yang korang buat akan dapat +25% dan survey sangat senang Klik untuk daftar

WhoHaa
Setiap survey akan dapat point dimana point terkumpul, korang boleh redeem dengan barang yang HOT sangat, tapi barangan mengikut point juga tau.., Klik untuk daftar

Senang ja kan..korang pun boleh masyuk dengan on9 kalau bersungguh2 dan jangan mudah putus asa !! ingat tauu~ see yahhh
Sunday, January 19, 2014

The Wedding Breaker was found

The Wedding Breaker was found

Tersengih2 si kakak dapat hadiah birthday dari husbandnya, yang sha pun apa lagi, boleh tumpang sekaki, apatah nya novel ni dah femes sejak ditayangkan menjadi drama TV3, awalnya sha tak mahu tonton drama semua ni, takut nanti ketagih, tunggu jam 7 tak gerak2 depan tv, sekalinya tengok, wah best juga ni..haha

Novel ni, sha cari dekat eaton dan popural memang tiada, maklumlah, novel femes kan..sha cari dekat fb, ramai yang offer nak bagi pinjam, tapi masalhanya..jauh sangat nak pergi penang lah, sarawak lah haha...thanks korang yang baik hati...so lepas ni sha nak spend time tuk baca novel, lama juga sha tak baca novel, novel dari mama mia pun tak habis baca lagi..hihi..

So siapa nak beli, Fatin Diana ada share sha satu link, harga pun murah juga..[link], lepas ni mau cari novel 13 jam a380..siapa nak bagi pinjam? kikiki...

January 17, 2014

Friday, January 17, 2014

Jom Jadi Agent Topup

Jom Jadi Agent Topup
BERMINAT MENJADI AGENT TOPUP??

>>Yuran Pendaftaran serendah RM 10<<
* Margin KEUNTUNGAN: Celcom 3.00%, Maxis 2.70%, Digi 1.70%, Tunetalk 3.00%, U Mobile 3.00%,
* TIDAK BOLEH MENDAFTARKAN AGEN DI BAWAH ANDA

>> Pakej VIP Dealer : Yuran RM50<<
* Boleh trus jual topup lepas daftar!!
* Margin KEUNTUNGAN: Celcom 4.00%, Maxis 3.10%, Digi 2.10%, Tunetalk 4.00%, U Mobile 4.00%,
* BOLEH MENDAFTARKAN AGEN DI BAWAH ANDA TANPA LIMIT!
* Keuntungan berganda bila anda mendaftarkan agen di bawah anda!!
* Dapat komisyen mingguan dari jualan agen2 di bawah anda!

>> Pakej Master : Yuran RM80<<
* Boleh trus jual topup lepas daftar!!
* Margin KEUNTUNGAN: Celcom 4.25%, Maxis 3.20%, Digi 2.20%, Tunetalk 4.25%, U Mobile 4.25%,
* BOLEH MENDAFTARKAN AGEN DI BAWAH ANDA TANPA LIMIT!
* Keuntungan berganda bila anda mendaftarkan agen di bawah anda!!
* Dapat komisyen mingguan dari jualan agen2 di bawah anda!

Jika Berminat sila PM Jum'ati

January 14, 2014

Tuesday, January 14, 2014

Opzzpinky Nama Blog Saya

Opzzpinky Nama Blog Saya
Banner Blog
Mula menempatkan nama di dunia blog pada 26 Sept 2010, lahirnya blog yang diberi nama Opzzpinky, senang orang sebut dan memberi kelainan dari blog lain

"Hye semua, saya Sharina, blogger dari Sabah, Lepasan Diploma in  Bus. Studiest dari UiTM Kota kinabalu, awalnya blog ini hanya suka-suka, yang menulis perjalanan sebagai student, dan aktif dalam penyertaan segmen dan GA, seterusnya mula berjinak2 dengan EDIT BLOG dengan pelbagai DESIGN tercipta hasil tangan sendiri, kini mempunyai kerja sampingan di SE-Shop"

Untuk pertanyaan korang boleh contact sha :-
Facebook https://www.facebook.com/luvyoushanas
Fan Page https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy?ref=hl
Email opzzpinky@yahoo.com
Whatsapp 012-8427478

Opzzpinky | a great start to a wonderful journey
Tuesday, January 14, 2014

Edit Blog - SE-Shop

Edit Blog - SE-Shop
Sempenan tahun 2014, sha nak fokus lebih pada bisnes, so terfikir juga nak design blog SE-Shop ni, dengan design yang ceria sikit, alhamdulilah, idea datang juga..hihi..tema tetap pink

Bagi korang yang nak cari produk kesihatan dan kecantikan, mampu beli dan kira murah gila dari harga pasaran, sila KLIK untuk terbang ke Sabah hahah...happy shopping :)
Tuesday, January 14, 2014

Salam Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul
Tuesday, January 14, 2014

Korang dah cuba bedak sejuk tanaka?

Korang dah cuba bedak sejuk tanaka?
Dapat Keyword pasal bedak tanaka di Nuffnang, alhamdulilah 40++ hits dalam minggu ini sahaja..gara2 cari bedak tanaka ini..so mari sha nak bagi harga murah untuk korang yang cari produk ini, tapi sha nak explain sikit pasal bedak sejuk ni :)

Bila Nora Danish pakai bedak sejuk..
Wow! Semua mahu ikut..
Jom cuba juga, kulit mulus bersih siapa yang tak suka..

Bedak Tanaka diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree) yang sangat berkesan untuk :
  1. Kecutkan jerawat
  2. Haluskan kulit
  3. Cerahkan kulit
  4. Hilangkan jeragat
  5. Lembutkan kulit
  6. Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
  7. Pelindung cahaya matahari
  8. Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
  9. Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

HARGA YANG SANGAT BERBALOI 
110g RM 25
40g RM 20

Free Postage, dan sangat murah dari harga pasaran..sila google hihi...

Berminat ? Sila Pm sha di FB 
@email : opzzpinky@yahoo.com
Sms/Whatsapp : 012 8427478


January 12, 2014

Sunday, January 12, 2014

Felt Handmade - Blogger Card Holder PINK

Felt Handmade - Blogger Card Holder PINK

Hello guys, gatal tangan sha nak buat blogger card holder, sebabnya sha tak jumpa blogger card holder pink yang EMAS PUTIH @ UZU post kat FB hari tuuu..yang dia beli kat Daiso, sha baru pulang dari sana, terasa nak buat felt handmade sendiri pula, 

Actually mau buat HP casing, tapi terfikir cian blogger card sha xda holder haha...so..tada~

bahagian depan

Bahagian Belakang 

Malam baru ada masa nak buat, lepas ni nak buat keychain pula, kalau berhasil, boleh buat hadiah sponsor kan :) hihi..nak jual, tak terer lagi kot..haha..


itu sahaja, mari komen :P

January 11, 2014

Saturday, January 11, 2014

Edit Blog Bibi Ashikin

Edit Blog Bibi Ashikin

January 10, 2014

Friday, January 10, 2014

#1 BE Nuffnang 2014 -Taylor's Phase 2

#1 BE Nuffnang 2014 -Taylor's Phase 2

Baca ja status kak shida +Shida Radzuan dekat FB pasal BE dari Nuffnang, terus cepat2 sha buka website Nuffnang, Alhamdulilah, rezeki awal tahun, melekat juga satu BE..hihi..thanks Nuffnang  

Kalau terjumpa Iklan ni boleh lah tolong klik sikit hihi..nie sha nak bagi tahu HP free sampai hujung bulan ni ja tauuu..dah join? belum? klik sini & gud luck u alls~

January 9, 2014

Thursday, January 09, 2014

Mimpi 2 pasangan blogger yang tak pernah dijumpa

Mimpi 2 pasangan blogger yang tak pernah dijumpa
Pelik dan ajaibnya 2x mimpi sha tu kan..yang herannya, sha langsung tak pernah jumpa, just kawan maya macam korang juga, chating tu, ada jugalah dengan sorang makluk cantik ni, tapi yang satu lagi ni, boleh la rapat juga..kalau taip nama dorang comfirm korang kenai sangat sebabnya..dorang memang popular...

siapakah?

nanti sha cerita..sha mengantuk ni..hihi..
penat edit blog tadi :)
Thursday, January 09, 2014

Doa didalam Sujud Terakhir

Doa didalam Sujud Terakhir

January 8, 2014

Wednesday, January 08, 2014

Rawatan Masalah Rambut dengan D'HERBS SUPER LEBAT

Rawatan Masalah Rambut dengan D'HERBS SUPER LEBAT

D'HERBS SUPER LEBAT
Super lebat shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yg diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut,khusus bagi masalah rambut bercabang,kering,gugur dan kelemur dapat diatasi.
Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream untuk kekal hitam,gelap dan harum.Sesuai untuk semua jenis rambut kering,normal dan berminyak dan boleh digunakan oleh lelaki atau pun perempuan.
  

KEBAIKAN D'HERBS SUPER LEBAT
  • mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman
  • digunakan sebagai shampoo harian
  • membekalkan oksigen kepada rambut untuk  pertumbuhan dan menguatkan akar.
  • mengatasi masalah gugur,beruban,kelemumur dan melebatkan rambut.


KANDUNGAN D'HERBS SUPER LEBAT
1. Extract of hisbicus
2. virgin coconut oil
3. olive oil
4. spirulina
5. mengkudu
6. Vitamin dan mineral
7. Citrus hystrix
8. Delonized water
Kandungan:180ml

HARGA : RM25 
Penghantaran adalah percuma ke Semenanjung Malaysia dan tambahan caj RM6.00 ke Sabah & Sarawak. 

superlebat brochure -

D'HERBS SUPER LEBAT CREAM
“6 in 1 Mengatasi Masaalah Rambut Gugur, Beruban, Kelemumur Dan Kulit Kepala Gatal”

KANDUNGAN D'HERBS SUPER LEBAT CREAM
Mengandungi 60ml dlm setiap botol. Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan Vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut, khusus bagi masalah rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur dapat diatasi.


KEBAIKAN D'HERBS SUPER LEBAT CREAM
Menghasilkan melanin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakan
Sesuai digunakan sebagai krim harian, agar kekal segar dan bersinar
Membekalkan oksigen yang mengcukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan rambut dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus
Mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur dan melebatkan rambut.
Sesuai digunakan oleh lelaki mahupun wanita.
Cara penggunaan

PENGGUNAAN
Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut rambut pada setiap hari. 1-2 kali sehari selepas mandi.

HARGA: RM26.00 (Harga sebenar RM28.90)
Penghantaran adalah percuma ke Semenanjung Malaysia dan tambahan caj RM6.00 ke Sabah & Sarawak. *jika beli satu set, free postage ke SM dan SS

Berminat boleh PM di FB atau email : opzzpinky@yahoo.com


Wednesday, January 08, 2014

Upin Ipin dan Blogging

Upin Ipin dan Blogging

Sambil layan asyraf tengok upin ipin, sambil tu juga on9..adei...nasib baik ada upin ipin..boleh update blog sekali..haha..layan kartun ni best pula..kan..

January 7, 2014

Tuesday, January 07, 2014

Tanda Kelopak Mata Bergerak

Tanda Kelopak Mata Bergerak
Penat dan geli bila mata sebelah atas kanan sha ni bergerak-gerak dari tadi pagi lagi, rasa macam annoying pun ada, apa kena dengan mata ni, terasa macam terkenyit-kenyit pula dekat orang lain.tapi sha nda buat pun..lucu..korang pernah tak??

Sha dah google pasal ni..dan sha dapat :-

  1. Jika Alis Kanan bergerak-gerak – akan bertemu orang yang disenangi.
  2. Alis Kiri – akan mendapat wang.
  3. Kelopak Mata Kanan diatas bergerak – akan mendapat keuntungan dan beroleh keamanan.
  4. Kelopak Mata Kanan dibawah bergerak – akan mendapat kesusahan.
  5. Kelopak Mata Kiri diatas bergerak – akan mendapat kebaikan.
  6. Kelopak Mata Kiri dibawah bergerak – hendak menangis.
  7. Ekor Mata Kanan bergerak – menerima kedatangan orang jauh.
  8. Ekor Mata Kiri bergerak-gerak – mendapat sedikit kepayahan.
  9. Biji Mata Kanan bergerak-gerak – akan menangis dalam bercinta.
  10. Biji Mata Kiri bergerak-gerak – gembira dihati.
  11. Kening Kiri bergerak-gerak – beroleh kelapangan.


Bold : aah, mata bahagian tu lah yang bergerak, alhamdulilah dapat keuntungan, sebab tadi gaji..haha..cepat2 beli barang mau buat aiskrim oreo..ntah jadi ka nda tu..tukar topik pula~

January 6, 2014

Monday, January 06, 2014

Lee Kwang Soo Terharu oleh peminat Malaysia

Lee Kwang Soo Terharu oleh peminat Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
Siapa peminat setia Running Man mesti kenal dengan si tinggi lampai, Lee Kwang Soo atau nama popularnya giraffe, suka menyekat dan perwatakannya yang agak beremosi, kwang soo sering dibuli disebabkan dia antara peserta paling muda di Running Man
Yang pastinya sha antara peminat kwang soo selepas pasangan monday couple, mongji dan gary. Lee kwang soo bertemu peminatnya di Malaysia pada 4 January lalu, di Kuala Lumpur.. Berikut adalah gambar yang sha ambil dari SUMBER untuk tatapan korang, memang deabak !! 
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia


lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia