Showing posts from 2014

Tips Mudah Dapat Kerja

Sekarang kalau tak kerja, tak dapat duit, lagi2 sekarang ni harga barang semua naik, keperluan dan kehendak mestilah dipenuhi..kan..so jawapan terbaik adalah kerja…

Read more

Ingat tarikh lahir, sha rasa lebih dihargai

Kalau tahun sebelum ni, sha akan buat GA untuk birthday sha, kali ni tidak berpeluang sebab agak busy dengan kerja...bila birthday sha?? alahai..tak ingat lah tu? …

Read more

Pengalaman ditahan security guard di shopping mall

Baca uzu punya pengalaman tentang 3x ditahan security guard disebabkan ATM card dia , sha pun ada pengalaman juga, sebiji situasi dengan uzu cumanya sha bukan AT…

Read more

Depressed??

Motivasi diri, sebab kadang2 kita bukannya sentiasa gembira, kadang diatas, kadang dibawah, macam sha sendiri malas dah nak blogging, tapi bila fikir balik..dulu k…

Read more

Sinopsis Pinocchio - Korean Drama

Drama High School Love On tengah pending dekat you tube, 2minggu juga tunggu..malas dah nak tunggu..so kawan ada suggest drama yang paling best, iaitu Pinacchio .…

Read more

Carian google | Kawan terkejut nampak gambar sha

Alhamdulilah, keyword contoh resume masih melekat dekat carian google, membuatkan ramai datang ke blog sha..kalau sehari sha tak update pun masih ada yang boleh…

Read more

Harga Runtuh - Domain [dot] my RM9.90

Wah murah gila tu, jika dibandingkan dengan domain sha yang www.opzzpinky.my ni dalam RM28, so siapa2 yang teringin nak tukar domain boleh lah jenguk di SINI  seba…

Read more

Blog terbiar gara-gara COC

COC antara punca blog sha terbiar selain dari penat dan busy kerja..tu lah kalau sudah sangat ketagih dengan game ni sampai tahap tinggi malas nak update blog..ade…

Read more

FREE Diet Gold D'Herbs

Sha nak promo sikit, setiap pembelian dari SE-Shop akan mendapat Diet Gold D'Herbs secara percuma.. Tiada Minima pembelian, dan hanya terhad kepada satu al…

Read more

Muhasabah Diri | Percaya pada Rezeki yang Allah Aturkan

Alhamdulillah..bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan hari ini, walaupun sekadar dapat park kereta di public area, itupun kira rezeki dari Allah, sebab Allah per…

Read more

Tiada Idea punca blog tidak ber-update

Common problem bagi blogger apabila menghadap laptop tiada idea nak tulis apa..contohnya entry sha ni, walaupun tiada idea tapi terbit juga sebagai entry hihih.. …

Read more

Sales Advisor Perodua di sekitar Kota Kinabalu, Sabah

Anda merancang nak beli kereta? tapi tak tahu nak berhubung dengan siapa..khas untuk orang di sekitar Kota Kinabalu, anda boleh contact dengan Sales Advisor iaitu …

Read more

Cara Mengurangkan PMS

Hormon PMS adalah singkatan kepada premenstrual syndrome(sindrom prahaid) iaitu hormon yang dirembeskan oleh tubuh seorang perempuan kira kira dua minggu sebelum b…

Read more

Saya lah Awek COC itu.

Actually orang yang chat dengan sha tu tengah cari member Clan yang aktif, dia nampak sha selalu share gambar village sha dekat moment tu yang dia cari betul tu.…

Read more

8 Khasiat Air Lemon yang Menakjubkan

Sejak kebelakangan ni, sha amalkan minum air lemon suam, bagus untuk diet dan kulit anda, memandangkan badan sha naik, pipi dah bulat, baju dah banyak tak muat..ha…

Read more

Hobi Suka Tukar Header

addicted dengan game coc sampaikan font pun guna font coc hakss Gemar tukar header blog antara satu hobi sha..lagi2 sha jenis yang cepat bosan dengan sesuatu, …

Read more
Load More That is All