31 March 2013

Siapa nak PEPLUM FREE?

ahh sha copy untuk tatapan korang

Assalamualaikum
wahh..cantikkan fesyen terbaru ni..kalau dibagi free siapa tak mau kan..kan..sha pun nak hehe..sha tak ada lagi baju ni..mahal lah mana mampu nak beli..hihi..so kalau korang nak peplum free..jom terjah sini
selain peplum free..dia bagi angpau time kering2 macam ni..rugi la kalau tak terjah..kan..hihi

Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!

wahh,,banner lip lap la..nak join klik ja 

Assalamualaikum
lewat sha join kan..huhu..sha lately busy study..ni pun nasib baik line ok..mana taknya..semua orang dah tidor sha ja belum..hik..hik..jom support segmen budak comel ni..

tarikh tutup hari ini..gud luck :)

29 March 2013

Doodle ayu dari secret journey

Assalamualaikum
yeaahhh..comel kan..thanks sherlyanna bagi doodle free yang comel lagi pink gitu..sha da lama tak dapat doodle ..meh kita jenguk cik manis ini --> sini mana tahu dia free nak bagi korang doodle..hehe..usah2 lah dia :)

28 March 2013

WeChat dengan sha

Assalamualaikum hye 1st time sha update blog guna hp hehe..sha betul2 tak tau apa nak update..mood kelaut la..susah sangat nak kejar..so kalau korang nak berkenalan dengan sha cehh macam la ada yg mau :-P boleh lah add wechat sha ----> opzzpinky..ok itu ja..hihi

27 March 2013

Wordless ~ Rezeki



Segmen: 300 Bloggers

klik banner kalau nak join ya..

Assalamualaikum

semua dijemput join..sebelum 3 april ni tauu

Pengguna Samsung

Assalamualaikum

dah lama menyepi blog ini..apalah sha ni abaikan blog kesayangan sorryy..sha masih tiada masa nak BW korang..insyallah lepas exam nanti sha kunjung berabis ya..hehe

so topik entry kali ini bukan nak menunjuk2 tauu..:P saja nak share kat korang sha hp second hand hehe..siapa pakai samsung sekarang angkat kaki?? hehe..kita segeng tau..sha baru guna smart phone..abang sha yang bagi..tu pun bekas2 dia guna..-.-'' tak apalah yang penting free hehe..

so sha tak jadi guna rebet..dah penat kumpul duit..akhirnya dapat free..dulu sha pakai c3 ja kawan2..tak adanya nak whatsapp macam sekarang :P

besar dan berat :P tapi pink gituu


samsung s advance..color putih..slim dan ringan

actually sha guna dua2 :P..inilah pelajar sekarang pakai hp kalah orang pejabat..hehe..tapi susah juga kalau hp tak ada internet..susah nak berhubung dengan kawan2..semuanya dihujung jari kan??

pstt..harga samsung galaksi sIII dah jatuh tauu..RM999 korang tak nak beli..kalau korang beli kita memang segeng guna samsung :D info : link


Nak minta tolong..boleh??

Assalamualaikum

hye..penat sha promote kat FB haha..lucu juga ada yang kata ni mesti nak minta like header :P macam tau2 ja haha...thanks korang belum sha promote dah cepuk like 10 orang..thankss..nak lawan header blogger yang lain memang sha kalah lah..tapi nak lawan like ni..setakat yang mana mampu la..

hope korang dapat tolong like header sha yang tak berapa nak cute :P
caranya : -
like fan page Nabila

kemudian tu..korang bole like header sha

sini

thanks korang :) gud luck to me !!

25 March 2013

PEMENANG #2 WEEKLY GA BY SHARINA


Assalamualaikum

thanks to 55 peserta yang dah join..sambutan kurang sikit sebab sha kurang promote..hihi..sha busy lately..tu yang awalkan tarikh tutup..so malam ni la pengumumannya..

1x Brooch dari ct Zawiah
18
contact : Ct Zawiah

2x Topup dan 1x Iklan blog sebulan dari hana
topup RM 5 : 46 |53
Iklan blog sebulan : 3
contact : Hana

1x Rantai mutiara dari myra 
27
contact : Myra

#sila contact sponsor cepat2 limit sampai 1 minggu..tiada claim hadiah lagi..

tahniah semua pemenang..yang tak menang jangan bersedih ya..adat permainan kan..ada kalah dan menang..next GA akan ditangguhkan sebab sha dah nak exam..maybe akan dibuat pada pertengahan bulan 4..lepas exam..wish me gud luck ya...

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

24 March 2013

Bakal Pemenang #2 Weekly GA

yang tak join lagi..klik banner ya :)

Assalamualaikum

thanks sebab sudi luangkan masa join GA ini..macam biasa..korang check url penyertaan kalau ada..sila jerit ya..takada pun jerit juga hihi..dah update semua..
  1. http://www.natasya-pink.my/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://flooveez.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html  -5

  1. http://aejarstories.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-glamoure-closet.html -10

  1. http://www.fatindiana.com/2013/03/2-weekly-giveaway-by-sharina.html
  2. http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://www.farahshahirah.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://kisahhatiaida.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -15

  1. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://myraliahstory.blogspot.com/2013/03/2-weekly-giveaway-by-sharina.html
  4. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -20

  1. http://dayahzul92.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina_18.html
  4. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -25

  1. http://awesomesr.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://semekarartie.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://shieralovesyou.blogspot.com/2013/03/blog-post_20.html
  5. http://arunahakirah.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html -30

  1. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -35

  1. http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://mrsbullat.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://www.mamakaybee.my/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -40

  1. http://aliyahussin.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://nooramyma.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://dhyeahana.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://shidaqilasawa.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -45

  1. http://blogrinala.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://www.aimancool.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://sweeties-qila.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://chibichibies.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html -50

  1. http://lembuituhandsome.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/current-chapter-2-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://inazalina.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html -55

  1. CLOSED
jom BW...


#2 - WEEKLY GA BY SHARINA - CLOSED


Assalamualaikum

- GA WAS CLOSED - 
terpaksa diawalkan sehari sebab sha agak busy..so sorry guys..thanks korang yang dah join..jap lagi sha updated peserta..maybe besok baru balas BW..dan sekali gus umumkan pemenang...tunggu ya..^^

alhamdulilah..GA #1 dah selesai..tahniah kepada pemenang..yang tak menang jangan risau ada 4 GA lagi menanti anda :D join tau !!
Syarat-Syarat 
  • Buat Entry, tajuk dan banner (backlink) stick sekali ya..jangan lupa tinggalkan url entry korang :)
  • Follow blog sha dan like 
  • Like dan Follow Sponsor [Hana,Ct Zawiah dan Myra]


Hadiah
  • 1x Brooch dari ct Zawiah
  • 2x Topup dan 1x Iklan blog sebulan dari hana
  • 1x Rantai mutiara dari myra 
Tips Nak Menang
  • Follow the rules
  • Tag kawan2 anda
  • dan Hebahkan 

Pemilihan Pemenang
  • Sponsor sendiri akan pilih pemenang melalui Random..

Tarikh Penting
  • Tarikh Tutup - 25 March 2013
  • Pengumuman pemenang - 26 March 2013
  • GA #3 pada 30 March 2013 - insyallah :)

Join tau !! dan Good Luck
#para sponsor boleh turut serta :)
-Bakal pemenang-

23 March 2013

Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih

Assalamualaikum

Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.



Syarat
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih
2. Follow blog ini dan blog Emas Putih
3. Like fanpage ini Permata_Hati
4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.


Cara nak copy paste coding entry
1. Klik Html , 2. Copy paste coding 3. Tekan compose, Publish

Copypaste coding entry dicetuskan oleh Mialiana.comhttp://www.mialiana.com


5. Done? Hantarkan link anda ke ruangan komen.

Tarikh Segmen bermula 23 Mac 2013/3 Petang sehingga 24 Mac 2013/11:59 malam

Hadiah
Top up RM10 x 1Top Referral 
Top up RM5 x 5 blogger bertuah by random

Segmen Sabtu ini dicetuskan bersama oleh Puan Qalesyha dan Emas Putih

Mudah kan? Sambil bersegmen sambil peluang menang topup. Tak rugi pun join.
Siap tahu tuah anda. Di jemput join semua. Jangan lupa ping entry anda untuk merebut peluang menjadi
top referral. Semoga segmen ini mengeratkan hubungan sesama blogger.

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan


Assalamualaikum

wah ohsem lah nabila punya contest..terus terpanggil2 nak join,..

pertaruhkan header buruk haha
♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

klik banner :P
Assalamualaikum
wah cantiknya header..nak join GA cik femes kita ni
Giveaway berlangsung 23/3/13 sehingga 31/3/13

join cpt2 mana tau ada rezeki
tag semua :)

1st time menang top referrer

Assalamualaikum

alhamdulilah dah lama tak menang GA..kali ini menang top referrer [link] yeahh..thanks Mrs Velentine bagitahu sha..sha baru pulang dari kampung..kenduri arwah nenek..penat naik bas..line broadband pun lembap..baru juga bayar tu..

21 March 2013

Masak Ayam dari Rempah Mama Mia


Assalamualaikum

lauk semalam..lupa nak update..autopublish ja.. :P dengan rajinnya sha memasak semalam..terpaksa..satu hari tak makan nasi..perut dah bunyi vibration..so pergi usha2 rempah yang mama mia bagi..uuhhh sedap bau..nak try masak lah..memang sha tak pernah masak cara mama mia masak (resepi yang mama mia bagi) ulit dengan rempah dan tumis..hehe..rasanya cara tu lagi senang..hihih

sha tak lah terer mana..nampak lauk tu pun dah tau lebih minyak haha..kan2? so thnks to mama mia..sebab bagi free rempah dari gerik tu..dan bagi resepi sekali.. mama mia :)

20 March 2013

Mereka yang BERTUAH

Assalamualaikum

tahniah buat pemenang yang dapat review dari sha..haha..macam lah sha ni pandai mengarang :P sha buat simple ja tau..


wehhh..peminat Spongebob..cantik template..buat sendiri ka?? sha nak sangat tukar ke template spongebon..tapi..lum ada masa lagi hihi..sory ya syiera sha terpaksa print screen header..but blog kamu memang ow....sem --> http://syierajoingiveaway.blogspot.com/

나디아 ~

Template blog simple..tapi background tip top..color pink..like it..hehe header pun simple tapi sha suka..taklah semak sangat macam blog sha..hihi kan?? lagi..lagi sha suka part jam tu..memang kreatif..nak tengok?? --> http://supernaddyss.blogspot.com/

Contest/Giveaway Blog


ini mesti blog kedua kan sally..hehe..rajin sally join GA..tahniah..sha dulu memang ada 2nd blog..tapi tak mampu nak jaga..blog ini pun dah tak larat hihi..jom kita usha2 penyertaan GA/Contest dari blog sally --> http://sallyyatiey2494.blogspot.com/

Freaking Random

seriously sha suka sangat header cik fifi..sangat simple..of course pink..but ada something yang membuatkan sha suka..basikal tu kot..hehe..selain dari support GA blogger lain..cik fifi juga peminat korea..ahh..perempuan dan korea tak dapat dipisahkan..kita sama hehe --> http://sweetmissfifi.blogspot.com/


tahniah yana..blog yana actually sha yang edit..dan di edit kali kedua oleh owner blog..hihi..makin cantik..dan yang paling sha nak cepat2 publish..yana buat GA hari ni last..jam 11 ni..[link] gud luck..sha dah join..hehe..hope sha menang :P 

Note : Bagi iklan free seminggu tu..ada seorang ja yang hantar banner nanti sha iklankan ya..tahniah !! selebihnya sha batalkan..#pemilihan GA di fan page FB..bagi mereka yang teringin nak hadiah cepat2 sebelum jam 11 ni :)



Gaya Hidup sihat dengan 4Life Transfer Factor


Assalamualaikum

Apa itu 4Life Transfer Factor ?

BUKAN Vitamin, Herba, Galian, Enzim, Cellfood, Kolostrum, Hormon Atau Dadah (Ubat)

Transfer Factor (TF) adalah 100% molekul semulajadi yang memainkan peranan penting dalam 'sistem pertahanan tubuh' kita atau dipanggil ‘Sistem Imun’. Molekul TF ini ditemui pada tahun 1949 dan kini para saintis telah berjaya menghasilkan ia dalam bentuk kapsul (proses berpaten). Ia adalah produk kesihatan yang paling TERBAIK pada zaman kini kerana ia mampu meransang sistem imun untuk bertindak MENGATASI SEGALA PENYAKIT didalam tubuh kita dengan sendirinya. Info Lebih lanjut --> Sini

     

Promosi : Terbuka kepada mereka yang berminat untuk mencari peluang pendapatan dengan 4life Transfer Factor sila semak syarat2 [link]

Antara Testimoni pengguna 4Life..korang boleh tengok dibawah atau [link] untuk lebih lanjut..kebanyakan pengguna produk ini dapat merasa hasil yang betul-betul positif terutamanya bagi mereka yang mempunyai sakit teruk atau kronik..



Contact

HUBUNGI / SMS / WHATSAPP
+6016-6893037- NKA
atau

19 March 2013

Exhibition Day

Assalamualaikum
group kita dapat tmpat top ten !! 10/30 gambar tak dapat lagi..nanti sha cerita esok ya..
cer teka sha yang mana??? 

-------------------------------------------------------------------------

eh..langsung tak kenal sha?? haha..jap2 nak bagi tengok muka yang real punya..


pada hari sabtu yang lalu, coure CCT ini ada buat exhibition day tuk produk yang kami buat..sumber dari recycle dan natural thing..so kami buat


laci dan frame dari magazine dan box..alhamdulilah dapat juga top ten..


nama kumpulan kami..KRANEIN..


inilah produk2 yang dipamerkan di exhibition tu..memang banyak sangat..sampai produk yang dapat no 1 pun sha lupa nak snap hehe..

dan paling bestnya..sha dapat sijil full attendant untuk course ini

 muka penat..tapi berbaloi..hope dapat score A untuk this subject hihi..cau dulu ya..





Kepada pemenang #1 GA

Assalamualaikum
tahniah..kepada yang menang..kepada yang belum bagi details cepat2 bagi..sebelum jam 8 malam ini kalau tak sha akan bagi kat peserta yang betul2 mahu hadiah tu..pemilihan melalui random..akan dibuat di Fan Page FB sha..tunggu tau..
hadiah yang masih ada
2x topup RM 5 dari Hani
2x Sabun Susu beras kologen dari kak syiela
4x iklan free 1 minggu dari sharina
Senarai pemenang
banyak lagi hadiah tu..rugi tak claim kan...

17 March 2013

Sorry semua

Assalamualaikum

gambar random tak keluar kan? sory semua..sha bukan kat blog ok ja..sory sangat2..sha da betulkan balik..
dah boleh check ---> sini

Pemenang #1 Weekly GA by Sharina

Assalamualaikum
wah..debaran semakin terasa dihati 90+ peserta yang sporting..thanks a lot..korang memang baik..wink..winkk so malam ni terjawab lah siapa yang bertuah dipilih oleh random.org
2x RM 5 Topup dari Hani

Pemenang

59,11

-link peserta-
Contact : Hani

6x Sabun Susu Beras Kologen dari kak Syiela
Pemenang
69,27,64,54,8,31

-link peserta-
Contact : Syiela

5x review blog dari Sharina :)

61,30,34,74,43

-link peserta-

5x iklan percuma seminggu dari Sharina :)

78,62,65,88,35

-link peserta-
Bagi url banner di sini
claim hadiah sampai 19hb..kalau tiada yang nak claim..pemenang akan ditentukan lagi..suka !!
tahniah dan nantikan GA #2 besok !!
insya-Allah..

Jejari Mereka - March


Assalamualaikum

seperti dijanjikan...haha..asyik2 janji..lambat nak tepati..sorry..sorry lambat nak buat entry pasal pengomen terhebat bulan march..so ini la mereka..

ALL About Love
ms velentine

My Photo
kak ros



Mama mia


Farah
...SeKaDaR CoReTaN....
kak ieta

kepada semua..terima kasih sebab support sha..terima kasih sangat sebab sudi singgah blog sha..sekarang sha busy nanti sha balas budi korang balik..dan jangan lupa malam ini ada pengumuman pemenang jam 8 insya-Allah :)

16 March 2013

#1 - Weekly GA by Sharina - END

Assalamualaikum


- the end - 

thanks korang yang support GA ini..sangat successes !! mari kita BW dulu sementara menunggu pengumuman pemenang esok jam 8 malam [link♥ good luck tauuu !!

Syarat-Syarat 
  • Buat Entry, tajuk dan banner (backlink) stick sekali ya..jangan lupa tinggalkan url entry korang :)
  • Follow blog sha dan like 
  • Like dan Follow Sponsor [kak Syiela dan Hani]
Hadiah
  • 6x Sabun Susu Beras Kologen dari kak Syiela
  • 2x RM 5 Topup dari Hani

Tips Nak Menang
  • Follow the rules
  • Tag kawan2 anda
  • dan Hebahkan 

Pemilihan Pemenang
  • Sponsor sendiri akan pilih pemenang melalui Random..

Tarikh Penting
  • Tarikh Tutup - 16 March 2013
  • Pengumuman pemenang - 17 March 2013
  • GA #2 pada 18 March 2013 - insyallah :)
Join tau !! dan Good Luck
#para sponsor boleh turut serta :)
-Bakal pemenang-

Segmen Sabtu By Emas Putih

klik banner untuk join :)

Assalamualaikum

HADIAH
Topup RM10 x 1Top Referral 
Topup RM 5 x 2 Blogger bertuah

15 March 2013

Berlian untuk sha??

Assalamualaikum

singgah teratak ibu cute [ini]..terjumpa berlian kat sidebar..eh..untuk sha?? 
wah bestnya dapat free feed RSS blog sha di blog ibu femes ni..thanks sangat2..sempena apa? hehe..wonder..

ada pemenang baru diumumkan sempena GA Intan berlian di blog kak ini..
cuba tengok [sini] kot2 kamu yang menang :D

Nak tambah hadiah untuk #1 Weekly GA

yang belum join..sila klik banner :)

Assalamualaikum

wah ramai yang join GA kali ni..dah genap 80 penyertaan..bravooo..hehe..terasa nak tambah hadiah lah..sebab dah ramai yang join kan..humm..nak hadiah apa ya???

edit blog?? sha busy..
Iklan free?? nak ka?
Review pemenang? ok juga :D
 
ok2 sha akan review 5 pemenang dan bagi iklan free kepada 5 pemenang..
10 pemenang bertuah yang sha akan dipilih oleh random.org..
+ 8 pemenang yang ditaja oleh sponsor 
semuanya 18 orang..cun kan??

hehe..good luck tau..
lepas ni ada lagi GA..hadiah tiptop..tungguuu...
jom BW peserta [sini] dah update tadi..hihih..

Bakal Pemenang #1 Weekly GA

kalau tak join lagi..klik banner ya :)

Assalamualaikum

alhamdulilah..1st day dah ramai yang join..thanks ya kawan2 sebab support GA sha..nak ja bagi korang semua menang hik..hik..so kalau free jom BW kat semua bakal pemenang..eratkan ukhwah..tak salah kan..kan.. :P sambil tu follow lah ya..

Bakal Pemenang 
  1. http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://amerdiary.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://www.cikfie.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html -5

  1. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://saidatulnadia13.blogspot.com/2013/03/weekly-giveaway.html
  3. http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://nuhassecret.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html (doesn't exist)
  5. http://alisyasuju.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -10

  1. http://sayaeesya.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina_9.html
  2. http://www.paly.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/1-weekly-giveaway-by-sharina.html
  4. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://ohdanee.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -15

  1. http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://belogforcontestandga.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://ainiesempoy.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://miwaapandaii.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html (doesn't exist)
  5. http://captaindybo.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -20

  1. http://ehfarahin.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://ainnadia2.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://gulahatimama.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -25

  1. http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -30

  1. http://kakijoin.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://www.duniashida.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://herba-tihara.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -35

  1. http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -40

  1. http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://shieralovesyou.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://dairisally.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -45

  1. http://bentakhatiku.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://www.mujadafewa.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html -50

  1. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://semekarartie.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -55

  1. http://imaneeda.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://dehartybeautyshoppe88.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -60

  1. http://sallyyatiey2494.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://mykawaii-world99.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://www.fatindiana.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://syananykcik.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html - 65

  1. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/current-chapter-1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/03/weekly-giveaway-by-sharina.html
  4. http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://jelezkah.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -70

  1. http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://www.nazlyizan.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://www.ainizakaria.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -75

  1. http://ibulala.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://contestsukaaku.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://budaklepasanspm.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://amyfendi.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  5. http://www.mizruha.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -80

  1. http://www.ainizakaria.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html - duplicated
  2. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html - duplicated
  3. http://nurainishahroni.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://zaliakitty.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina-click-banner-to.html
  5. http://mutiara89wani.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html-85

  1. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://www.mayesa-jcb.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  4. http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -90

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  2. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html
  3. http://sikechekmessy.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html -93
dui pening nak copy link yang double daker !! tak payahlah nak hantar link 2x..
Sebelum BW tu..korang diwajibkan jerit dulu kalau link penyertaan ada la..kalau takada jerit juga..hehe..