Friday, December 20

Product HOT, Harum Malam

Assalamualaikum

HARUM MALAM ? APA TU ? Harum Malam ni satu produk supplement dalaman untuk wanita yang menghadapi masalah bau badan and boleh merapatkan vagina (alat intim wanita) & banyak khasiat2 lain .



Apa khasiat lain ? Meh bace sini :

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.




KEBAIKAN HARUM MALAM ….
  1.        Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  2.        Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  3.        Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  4.        Mengurangkan tekanan dan tension
  5.        Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
  6.    Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap     kencing


Banyak kan kebaikan yg kita dapat . Memang the best produk ni.



Kandungan Harum Malam ….

Extrak ros , Extrak sireh , Buah tin , Kismis , Madu , Goji , Limau purut , Strawberry , Pueraria mifrica , Kayu serapat , Buah delima , Manjakani , Pueraria lobata , Senna


Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-
  1.         WANITA BERKAHWIN
  2.         ANAK DARA
  3.         WANITA BERPANTANG
  4.         SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
  5.         SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Info Pentinggg !!!

Harum Malam ni dapat menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Dapat hilangkan keputihan, vagina terasa kering sentiasa, no lembap2.. If vagina korang lembap, confirm la kan bakteria senang membiak n menimbulkan kegatalan pada kawasan tu. Say No!

Lagipun kalau korang berterusan consume produk Harum Malam ni. Tubuh korang akan keluarkan wangian semulajadi. Membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Korang just kena minum 2x sehari and lihat kesannya dalam tempoh masa yang singkat.

Pssttt : Time period boleh minum , Halal jakim semua ada. Dah lebih 7 tahun dalam pasaran ..

Cara Pengambilan …..

Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur (seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

Then apa tunggu lagi, cubalah sebotol sekarang…

HARGA …. ????

Pasaran = RM 40 belum termasuk pos
Sha jual RM 40 Termasuk pos :)

Beli kat mana…. ??? 

PM sha di Blog Opzzpinky untuk dapat diskaun sebagai pembaca blog sha :D

0 Comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com