Pencarian Sponsor - Contest Blog TERCUTE

, , 3 comments
♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Assalamualaikum

Banner tiada lagi, belum buat, anggap ja lah header tu cute :P, btw sha nak cari sponsor yang baik hati nak sponsor contest sha ini, syaratnya just like fan page korang tau..untuk memudahkan para peserta join..

Sementara itu, secara automatiknya akan masuk dalam bloglist sha, dan in shaa Allah sha akan reveiw (simple/backlink) blog/fan page masing2..dannn..korang boleh lah promote business kan..kalau dah dapat like banyyakkkk~

Sponsor berupa barangan (pos) dan duit (bank in or cash) ataupun topup sahaja 
kalau teringin nak sangat boleh hubungi sha di SINI

TQ :)

3 comments:

  1. salam sha. didiey boleh sponsor. tudung bawal/shawl halfmoon. boleh? email didiey okeyh kat tiera_dee87@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Bila nak start contest nie? Arol dah PM kak Sha di Facebook. :D

    ReplyDelete
  3. kalau topup rm5 je boleh ? gaji bulan lepas xmasuk lg... xtau bila masuk.. segan lah nk PM.. sebab rm5 je

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)