29 December 2013

PEMENANG CONTEST BLOG TERCUTE PART 2

Alhamdulilah baru ada masa nak buat entry pasal pemenang ni...apapun tahniah kepada pemenang top referral dan like terbanyak di SINI, sha akui semua blog peserta cute2 tapi sha mesti pilih satu yang sangat menarik hati sha..dan seterusnya bagi kategori blog pilihan sha pula adalah

http://myraazmee.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
Semestinya sha suka blog color pink, dan yang penting KEMAS dengan widget2 yang simple, part header sha suka word rainbow tu..sweet sangat, ala2 kawaii kan..
HADIAH
(Rm10 Cash, Vcoa, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark, Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)

Claim Here (Bagi alamat)

--------------------------------------------------------------------------------------

Kategori Random

2x Inner Bawal - Claim Here (Bagi alamat)
1x Shawl - Claim Here (Bagi alamat)
10x keychain Claim Here (Bagi alamat)
7x Topup RM 5- Claim Here (Bagi No.HP & Plan Sim)
2x MaskClaim Here (Bagi alamat)
  1. http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
  2. http://hanis-vess.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html
100% menggunakan Khidmat Random.org, dan sha langsung tak pilih kasih sama ada pemenang diatas adalah kawan sha or tidak !! itu semua disebabkan nasib korang yang random.org pilih, so jangan lupa entry terima kasih kepada sponsor :) insyallah next GA, will coming soon...

6 comments:

  1. Assalamualaikum dan tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang .. ye , blog saya bukan warna pink :3 ngehngeh . bukan rezeki kalini . kalu akak ada buat ga lagi , insyaAllah saya join :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang.
    waa... blog sha dah berubah wajah la. siap ada bunga ros lagi. sweet :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...menang keychain. Terima kasih ^__^. Saya dah PM Sha..masuk dekat "Other"

    ReplyDelete
  5. oh..patutlah terlepas pndg rupanya ada dua part...hahaha....:) smlm lyeen cuti x on9..:P neway tq sha <3 syg sha lebih!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)