Pemenang Contest Blog Tercute part 1

by - Friday, December 27, 2013

-TAMAT-


alhamdulilah, terima kasih semua yang join, para likers, dan follower..maka berakhirnya contest 2013 ini dengan jayanya, yeahh..malam ini nak umum 2 kategori iaitu Top Refferal dan Like terbanyak


HADIAH : Blog TERcute - Like Terbanyak
(Rm10 Cash, Vcoa, Dompet, Baju, Inner Bawal, Brooch, Bookmark,  Cd Leo Ranger vol 12,Kolaborasi Remix oleh DJ Fuzz)

HADIAH : Top Referral
(Brooch, keychain, Bookmark, Shawl Half Moon, Mask)

itulah pemenangnya dan pemenang adalah orang yang sama, atas usaha dia promote maka dia dapat 14 HADIAH !! wah..tahniah..tahniah !! yuyu @ http://artisarainbow.blogspot.com/2013/12/contest-blog-tercute-by-sharina.html

SILA PM SHA YAAA !!
---------------------------------------------------------------------------------------

Untuk 2 lagi kategori iaitu Blog Pilihan sha, Random sha akan umumkan pada ahad ini ya..sementara tu korang bolehlah BW peserta di SINI, mana tau dapat hadiah hihi..sha suka orang yang tak sombong tauuu!!
tq

Iklan sebentar
Tolong Like Pic sha di atas ni ya (klik gambar)
terima kasih :)


You May Also Like

2 Comments

  1. Assalam..terus terang sy tdk tahu menahu pasal link yg d fb ne dear, sebab myb sy x alert..dan sy langsung xda link yng nak d promote..dup2 dah d umumkan pemenang..huhuw...blur3x

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)