Opzzpinky on Instagram

, , 2 comments
Assalamualaikum
Nowadays, mostly, semua pengguna FB suka instagram, apa benda ini? nampak tak yang sha baru ja tahu benda ni..ok, jangan ketawa lebih, bab ni, sha sakai kejap, bukan apa..saja buat..dan yang paling sadis, langsung tak tahu guna =.='
still kosong, dan tak tahu macam mana nak upload gambar, siapa tau cara nak upload, bole ajar sha..haha
follow me

dan yang sha tahu benda ini untuk snap2 gambar..haha..

2 comments:

  1. yup.. benda tu untuk kita post gambar yang kita snap, tak kisah la apa, makanan ke apa ke.. kadang ada org kata kita poyo tapi tak pa, janji kita happy, haha..

    baru buat ke? tak pa, nnt kita follow eh? follow kita jgk tau, see u there..

    ReplyDelete
  2. kita lagi la tak ada..malas nak install..t buat semak d hf hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)