Mengapa Allah tidak kabulkan doa kita - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 13, 2013

Mengapa Allah tidak kabulkan doa kita


Assalamualaikum

Salam jumaat, 13.12.13, cantik tarikh ni kan, alhamdulilah masih diberikan nafas untuk sampai ke hari ini, manusia itu sendiri tidak lari dari masalah, maka berdoalah, dan mengapa Allah tidak kabulkan doa kita? meh baca apa kata Ustaz di gambar atas..

Sebenarnya, Allah nak uji kita, layak kah kita dapat apa yang kita minta, maka berusahalah, tawakal banyak2..dan dengan izin Allah, rezeki tak kemana, jodoh jika ditepatkan, maka itu lah..

Sha ada interview tadi, besok result keluar, doakan sha dapat kerja tu, I really need it..thanks :)

3 comments:

  1. nice entry sha...muhasabah diri :)

    moga sha dpt keje tu..amin

    ReplyDelete
  2. betul sha..allah nak uji kita betul tak kita sungguh2..:D

    gud luck sha..:D

    ReplyDelete
  3. nice sharing dear, sama2lah kita muhasabah diri kita...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad