Pengikut

Doa mohon dielakkan dari banjir

by - Disember 04, 2013

Jumpa di FB, jadi sha copy, nak share kat kawan2 yang sedang dilanda banjir, semoga dipermudahkan, berhati2 ketika banjir, packing mana yang penting, sha setakat ni belum pernah alami, di Sabah ni, ada juga jalan yang selalu banjir kalau hujan lebat, contohnya Menggatal, Bandar Sierra, area KK la, so sentiasa hati2 ok..:)

You May Also Like

4 Comments

  1. haah betul tu..kita tgl area petagas.ujan lebat nie air kat sungai pun dah naik

    BalasPadam
  2. kesian diorg yg terlibt dgn banjir kan..semoga mereka tabah

    BalasPadam
  3. ameen..

    buat mangsa banjir, moga mereka tabah..

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)