Cara Letak Butang Like Picture Contest di Entry

by - Sunday, December 29, 2013



Sha tak pastilah korang dah tau ke belum tentang tutorial ni, sebab sha baru cuba petang tadi, ingat tak menjadi, tu yang delete entyr 1st, last2 jadik juga haha..alhamdulilah, lepas ni bolelah promote pic contest korang dengan butang like yang sangat mudah orang nak klik kannn

Cara Letak Butang Like Picture Contest di Entry
1. Klik link pic contest anda
2. klik embed post pada gambar dibawah


3. Copy code seperti gambar dibawah dan Paste pada entry (HTML)


ahh..senang kan??? jom LIKE PICTURE CONTEST SHA !!! di sini..terima kasihh

You May Also Like

7 Comments

  1. Nice! Nab baru tahu. hikhik. Boleh cuba lain kali :)

    Jemput baca & komen entri terbaru - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/12/hotel-murah-di-kuala-terengganu.html

    ReplyDelete
  2. mudah je rupanya...:)

    jom join segment nue di fb
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.541558939273651.1073741921.371855699577310&type=1

    ReplyDelete
  3. jemput join http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

    ReplyDelete
  4. игровые автоматы онлайн на деньги украина [url=http://topvip9.ruletka-na-rubli.ru/onlayn-ruletka-na-realnie-dengi-qiwi-wallet.html]онлайн рулетка на реальные деньги qiwi wallet[/url] игровые автоматы бесплатно регистрации и смс [url=http://topvip9.ruletka-na-rubli.ru]Казино без регистрации[/url]

    ReplyDelete
  5. игровые автоматы в россии или где лучше играть в покер на деньги qiwi [url=http://topvip17.ruletka-na-rubli.ru/get1818.html]покер на деньги android[/url] игровые автоматы алладин жасмин!

    ReplyDelete
  6. игровой автомат свиньи [url=http://topvip18.ruletka-na-rubli.ru/info525.html]интернет казино играть на деньги[/url] казино вулкан удачи рулетка играть на деньги [url=http://topvip18.ruletka-na-rubli.ru/info623.html]покер qiwi адреса магазинов[/url] игровые автоматы хуторок бесплатно [url=http://topvip18.ruletka-na-rubli.ru]Онлайн рулетка на рубли гривны[/url] казино кристалл онлайн бесплатно.

    ReplyDelete
  7. интернет казино азартные игры рулетка онлайн [url=http://topvip20.ruletka-na-rubli.ru/page1449.html]покер на деньги отзывы владельцев[/url] казино националь харьков.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)