09 December 2013

Business Card OpzzPinky


Assalamualaikum

Jeles tengok design card Apit kat FB dia, aah kali ni dia buat promotion hujung tahun harga memang tip top punya, bila sebut harga ja orang lain mengila nak order..termasuk sha..hihi..

Sha ni blogger ja pun, kena ada business card ka? ehh..mestilah, card ni dibayar bah, suka hati lah mau ada ka tiada :P haha..nda la, kot2 jumpa blogger dalam event ka..boleh bagi card cute ni kan..at least nda juga salin link blog guna kertas..standard lah bah kan !!

so as a desiginer blog, sha juga design card ni..cuma, apit adjust sikit2 lah..cute kan warna pink :P
sekarang mau tunggu benda ni sampai ke tangan..nda sabar beb !!
cau ~

ORDER HERE