Thursday, December 19

Burger Bakar VS Pisang Cheese

Assalamualaikum
Story pasal makanan, mengidam sangat2 mau makan burger jadi sha dan cousin pergi cari area UA 1, tapi tutup, sokaylah..kita makan Pisang Cheese saja

Nama : Pisang Cheese 
Harga : RM 3.00

ok, pisang cheese pun sodap bah, habis juga kan..hihi..next day pula pergi cari lagi, misi mencari burger bakar bermula, sampai tanya orang juga ni, tup2 pergi ke pekan tanjung aru


Nama : Titanic Burger
Harga : RM 8.00

banyak lagi burger2 dengan nama yang korang baca memang ketawa, contohnya, angry bird haha..tapi yang penting rasanya, sebijik dengan burger McD..tapi ini fresh punya, buat depan mata :)


ahh ini masih single lagi..open to bidding :P
tengah dok makan, sha snap sebijik, dah kebulur ni..


Last but not least, kita jalan2 cari ketenangan di Pantai Tanjung Aru, teringat kali pertama jumpa Mr. A di situ, ceh !! dah mula dah haha..


with my lil brother, badan besar, sha pula macam adik haha...never mind la, yang penting happy kan..so Burger Bakar VS Pisang Cheese, sha suka dua2 haha..ada berani nak belanja?? PM me :P

4 comments:

  1. sedapnya burger bakar. CF tak pernah try lagi kedua-dua menu tu :)

    ReplyDelete
  2. mesti dpt burger ne d plaza tanjung aru kan dear? hihi

    ReplyDelete
  3. emm sedapnya nak juga hehe..kat cne area cybercity kepayan ada gak jual buger bakar

    ReplyDelete
  4. terliur tgk pisang cheese tuu.. nmpk sedap!!!.. xpernah try lg..
    btw, amal pernah dgr nama burger
    "burger tar" "burger ma" dan mcm2 lg

    bila tgk mcm ayat "begetar dan bergema" je..haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com