25 December 2013

Blogger Kena Pandai Cari Duit Sendiri





Cuti sehari menghabiskan masa di depan laptop, bukan buang masa dok tengok FB dan blog ja, tapi buat $$ siapa tak mau kan..tapi kena rajin lah, tiada usaha jangan harap nak dapat $$, nak duit ja tapi malas !!

Selain tunggu orang dok klik NUFFNANG, sha buat juga promote link Churp=Churp (sign up) dan 8share, dah 2kali cashout, happy juga bila ada duit hasil usaha sendiri. Dan sha juga ada join INI, aktif dan pasif tetap, duit masyuk..best kan dengar..

Sha tengok ramai pelajar suka join benda ni, selain ber FB boleh la kumpul duit sendiri, contohnya macam Eyma Lydia, memang tabik la dengan dia, pandai cari duit..kalau nak dapat $$ lebih boleh PM dia, sedangkan dia baru form 4..

So, cari duit tu kena pilih jalan yang halal tau !! :)

#pstt~ perasan tak apa yang berubah dekat blog?? hikhik..


Post a Comment