1st BE December - INTI Cycle 1 degree - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 21, 2013

1st BE December - INTI Cycle 1 degree


Assalamualaikum

Alhamdulilah penantian berakhir apabila tengok BE pertama dibulan ini, ingatakn tiada ruapanya dua masuk ni..hihi..Untuk makluman INTI Cycle 1 Degree Campa.. ini ada menawarkan pengajian di dalam bidang yang berkaitan seperti Program Pra Universiti, Engineering, Art & Design, Komputer & IT, Program Law dan Hospitality. 


Thanks nuffnang :)

9 comments:

  1. alaa. ini tidak adil.tidal adil. bagikuu.. hehe
    nina dapat 1 jeaa. nape sis dapat duaaaa.. waaaaaa

    ReplyDelete
  2. Ndak faham pasl ini..tpi mau komen jugak..:P

    ReplyDelete
  3. Untungnya dia. Tahniah. Rezeki awak tuu :)

    My recent post : Shooping Kat Hot Market

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah sha!nana pun dapat jugak inti ni:)

    ReplyDelete
  5. wah... tahniah... kami pun dapat gak hehe.. moga rezeki kita di murahkan amin :)

    ReplyDelete
  6. tahniah sha. akak pon dapat. hehehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad