Showing posts from December, 2013

Selamat Tahun Baru 2014

Kejap ja masa berlalu, dah masuk tahun 2014, banyak kenangan di blog ini, banyak dapat kawan baru, banyak dapat $$ alhamdulilah, terima kasih penyokong Blog Opzzpi…

Read more

Cara Letak Butang Like Picture Contest di Entry

- Preview Live - Sha tak pastilah korang dah tau ke belum tentang tutorial ni, sebab sha baru cuba petang tadi, ingat tak menjadi, tu yang delete entyr 1st, …

Read more

PEMENANG CONTEST BLOG TERCUTE PART 2

Alhamdulilah baru ada masa nak buat entry pasal pemenang ni...apapun tahniah kepada pemenang top referral dan like terbanyak di SINI, sha akui semua blog peserta c…

Read more

Pemenang Contest Blog Tercute part 1

-TAMAT- alhamdulilah, terima kasih semua yang join, para likers, dan follower..maka berakhirnya contest 2013 ini dengan jayanya, yeahh..malam ini nak umum 2 …

Read more

Contest Blog TERcute by Sharina

Penyertaan tamat..sila pastikan gambar dan link penyertaan di OPZZPINKY betul dan wujud..kumpul like untuk menang hadiah..gud luck :) Assalamualaikum Dah …

Read more

Nasa Mengeluarkan kenyataan Matahari akan terbit dari Barat

“Aku kabarkan berita gembira mengenai Al-Mahdi yang diutus Allah ke tengah ummatku ketika banyak terjadi perselisihan antar-manusia dan gempa-gempa. Ia akan meme…

Read more

Tolong Like Gambar SHA

Sha ada join contest INI , dan memerlukan like dari korang di GAMBAR , tolong ya..hihi..terima kasih semua..jom ukhwah :)

Read more

Pencarian Bloglist dan Review Blog

Malam ni terasa memanggil2 banner atas yang cun melecun tu untuk join segmen dari cik lyeen. kalau nak juga, mari klik banner :)

Read more

Opzzpinky on Instagram

Assalamualaikum Nowadays, mostly, semua pengguna FB suka instagram, apa benda ini? nampak tak yang sha baru ja tahu benda ni..ok, jangan ketawa lebih, bab ni, …

Read more

Blogger Kena Pandai Cari Duit Sendiri

Cuti sehari menghabiskan masa di depan laptop, bukan buang masa dok tengok FB dan blog ja, tapi buat $$ siapa tak mau kan..tapi kena rajin lah, tiada usaha…

Read more

Edit Blog Suejana Collection

Assalamualaikum Tema Merah membara dari Cik Blogger, Kak Sue, kawan sekolej sha, dulu pernah juga buat tempahan edit blog di sini , terima kasih kak sue sebab …

Read more

Cara Cutekan Date Atas Post title

Assalamualaikum Hari ni sha cuti, so menghabiskan masa dengan blog, dengan itu, dapatlah buat tutorial cara cutekan date atas post title, alhamdulilah senang j…

Read more

Hot Product Sale 2013

Assalamualaikum Jualan akhir tahun semenangnya murah, begitu juga dengan Online Store ini yang menawarkan product2 yang terhangat 2013 dengan harga yang kaw-k…

Read more

Ikan naik ke darat di Lahad Datu

pic credit to emasputih Assalamualaikum Kejadian berlaku di Kg Tambisan, Lahad Datu tengah hari tadi, dimana ikan tamban melompat2 naik ke darat, subhanallah…

Read more

1st BE December - INTI Cycle 1 degree

Assalamualaikum Alhamdulilah penantian berakhir apabila tengok BE pertama dibulan ini, ingatakn tiada ruapanya dua masuk ni..hihi.. Untuk makluman  INTI Cycle …

Read more

Sinopsis Projek Memikat Suami

Drama bersiri 13 episod adaptasi novel 'Projek Memikat Suami'  bermula 16 Disember 2013 di saluran ASTRO RIA 9-10 malam. Pelakon  hero : Aiman Hak…

Read more
Load More That is All