Rindu

, , 3 comments

Assalamualaikum
Rindu, apa tu maksudnya tu hihi...saja ja bah, rindu sama blog, sebab busy kerja kan, pulang rumah pun buat blog orang pula, begini la ni cari makan, busy ja kerja..alhamdulilah..dengan blog bole buat duit makan sendiri..untung kan..

ok actually rindu sama someone..tapi...


tapi lebih baik doa sama2, minta dengan Allah, lagi sweet kan :)
Ya Allah aku rindu dia..dia..dan dia..hihi..

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam rindu sebagai sahabat blogger baru...Moga bertambah rezeki dgn berblogger ni yer dik...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)