27 November 2013

Renew Domain DotMy


Assalamualaikum

busy buat blog sampai lupa pada blog sendiri hihi, cari rezeki memang perlukan pengorbanan kan :), so malam ni sha dah renew domain blog opzzpinky..yeahh..actually dah lama nak bank in, tapi maybank2u sha ada masalah lagi2 hari tu IC sha hilang..huhu..nasib hilang di rumah ja..alhamdulilah, kalau nda, banyak mau diurus lagi..kan..moralnya jaga IC baik2 tau !!

Balik pada cerita, bagi pengguna domain DotMY, cepat2 renew domain korang sebelum 15hb Disember, takut nanti kena remove korang punya blog...oh ya..korang kena join group INI tau untuk dapat info tentang domain tu, sebab domain tu apa perubahan harga..+ RM8 dari harga asal..panjang ceritanya, korang join ja group tu ya..

#Sahabat sha memerlukan sumbangan dari anda untuk pembedahan jantung ayandanya, mohon korang kalau ada duit lebih, nda kira lah berapa yang penting ikhlas, sama2 kita bantu dia yang dalam kesusahan, Insyallah Allah akan gantikan dengan beribu kesenangan..amin No account Maybank : Sharina binti saimon (dia tiada acc )
160166118778 email : opzzpinky@yahoo.com TQ..
Post a Comment