Freebies Button Home,Newer dan Older - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 25, 2013

Freebies Button Home,Newer dan Older


Assalamualaikum

Hari ni sha nak bagi freebies, dah lama nda bagi kan..kali ini button home, newer dan older..yang comel hihi..jemput ambil, jangan malu2 ja..hihi, ada 3 warna..pink,purple dan biru..


BUTTON HOME




BUTTON OLDER




BUTTON NEWER




#untuk mengambil, klik kanan dan save url image danTutorial tukar button home,newer dan older SINI

#pstt..lepas ni sha akan selalu buat freebies, insyallah..kalau korang nak request jangan segan2 bagi idea ya..di email sha :) thanks




 

3 comments:

  1. waaaa , serious comel. Nak sangat guna , tapi rasanya tak sesuai untuk blog kita lar .. =,= but ,still comel sangat :')

    ReplyDelete
  2. Cantik...nak try buat..saya ambil yer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad