Freebies Button Home,Newer dan Older

, , 3 comments

Assalamualaikum

Hari ni sha nak bagi freebies, dah lama nda bagi kan..kali ini button home, newer dan older..yang comel hihi..jemput ambil, jangan malu2 ja..hihi, ada 3 warna..pink,purple dan biru..


BUTTON HOME




BUTTON OLDER




BUTTON NEWER




#untuk mengambil, klik kanan dan save url image danTutorial tukar button home,newer dan older SINI

#pstt..lepas ni sha akan selalu buat freebies, insyallah..kalau korang nak request jangan segan2 bagi idea ya..di email sha :) thanks




 

3 comments:

  1. waaaa , serious comel. Nak sangat guna , tapi rasanya tak sesuai untuk blog kita lar .. =,= but ,still comel sangat :')

    ReplyDelete
  2. Cantik...nak try buat..saya ambil yer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)