Edit BLog The Red Heart

, , 4 comments
Assalamualaikum

1st of all, sha nak minta maaf dengan owner sebab tempoh sangat lama untuk menyiapkan blog ini, actually nda juga lama, cuma ada kod tersembunyi, dan big thanks to sifu ECA, tolong godek2 kod yang tersembunyi tu semalam..alhamdulilah jumpa juga..:D

so, inilah hasil tangan sha...simple, tapi blog yang membawa beribu makna buat Puan CT, tengok header..cute dok?? haha..tema pink + purple..yang paling sha suka gambar kahwin pada banner...cute~

TERJAH !!
http://the-red-heart.blogspot.com/

4 comments:

  1. cute banner tu ^^ pink color mmg comel.

    ReplyDelete
  2. tq sha! ct bru baca nih! huhu... xperlu sorry la.. i love it laa.. memanggg sukeee sgt2! blog dh kemas, xserabut macam dulu.. hihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)