24 November 2013

Edit Blog Kak Jah


Assalamualaikum

Kali ini bertema kan biru, blog kak jah telah pun disiapkan dalam masa 4jam, semalam..wow !! first time sha edit blog begitu singkat dan selesa ja..sebab kak jah ni orang yang sporting, terima apa ja idea yang sha curahkan..susah mau dapat customer macam ni..

Jom terjah !!
http://kakjahworlds.blogspot.com/

4 comments:

  1. tahniah...comel tu..lama tak singgah sini...

    ReplyDelete
  2. sorry to say tp tak cunlah. kak jah dah dewasa dah ada anak tp guna gambar teenage girl kat header.. lols.. designya kebudak2an sgt utk yang dah berusia...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)