Edit Blog Alina Ayu

, , 5 comments

Assalamualaikum

Blog kedua untuk minggu ini telah pun siap..owner blog femes dikalangan GSF, siapa tak kenal kan..cute-cute gitu hihi..actually semalam dah siap dah..cumanya nak betulkan sedikit masalah dekat bawah post tu, alhamdulilah dengan menggunakan khidmat kawan Pro memang telitilah juga sha cari solution hihi..thanks eca !!

So tema biru sha gandingkan dengan warna pink, suka2 ja sha mix color haha, hope ayu suka dengan pencampuran warna tersebut :P, bilang ayu ikut citarasa sha mana yang sesuai..rasanya tema ni sesuai kot dengan ayu yang cute kan..kan..kan..
mari kita terjah siapa yang cute tu http://coratcoretkuini.blogspot.com/

Thanks sebab trust me :)
EDIT TEMPLATE RM 20 + IKLAN SEBULAN
PM di sini jika berminat
Tengok design blog yang latest punya !!



5 comments:

  1. Tq sha..ayu ska n puas ati..hehe..

    ReplyDelete
  2. nana jenguk da blog ayu tadi,heee...cantik sha design:)

    ReplyDelete
  3. sudah lwt blog kak ayu tadi hehe cantik design baru blog dia.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)