Pergi I-city untuk kedua kalinya

by - Thursday, October 31, 2013


Assalamualaikum..

Aduhai..kali kedua pergi KL, masih teringin nak jejakkan kaki ke sini, Pertama kali tu sha pergi SNOW WALK then kali kedua ni, just jalan2 release kan stress sambil melihat keindahaan lampu2 disini..damai ja rasa :)



You May Also Like

6 Comments

  1. byk kali pergi shah alam...tp sekali pun tak pernah jejak kat i-city tu..ble agaknye dpt pergi..

    ReplyDelete
  2. bestnya sha..kali kedua da,nana sekali pun tak pernah...heee.sedeh...

    ReplyDelete
  3. hihihi apalah yg menarik kat i city tu sha..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)