Cashout Nuffnang buat kali pertama

, , 8 comments

Assalamualaikum 

ini kali pertama daku cashout nuffnang setelah 3tahun bersama, alhamdulilah kejap ja tunggu dah berbuah...1st month dapat BE dari nuffnang awal bulan Julai, dan amount yang dapat sha kumpul setakat bulan september ialan RM 77 haha..sikit sangat, tapi alhamdulilah..try duit hasil dari blogging mesti happy kan :)

still belum kena bayar..tapi setia menunggu :D
cepat bayar sebelum sha nak fly bulan ni :P

8 comments:

  1. wah tahniah2 hehe usaha lg.. chaiyook3.. :D

    ReplyDelete
  2. Wahh. tahniah. Rezeki. Tiey entahla bila nak dapat BE tuu. haish.


    My recent post : Hadiah Daripada KLIPS

    ReplyDelete
  3. congrats, so lucky you dapat nuffnang ;D

    ReplyDelete
  4. tak penah lagi cash out ..hehehe tunggu skit lagi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)