Bila sudah ketagih Candy Crush

, , 7 comments

Assalamualaikum

ahh..sekarang dah ketagih permainan ni..sha pun main juga..tapi taklah sampai tak cukup tidur..nyawa 5 ja pun bukannya boleh main satu malam..hihi..bawa2 lah tidur, besok sambung main pula kan..setuju dok?

7 comments:

  1. cx pon gile gak main candy ni. pernah je tk tido. ahhaha sgt bhya! kalo main via phone, boleh curi nyawa la dear :)

    ReplyDelete
  2. cx pon ketagih gak candy ni. prnh je tk tido. hahaah. kalo main via phone, boleh curi nyawa la dear :)

    ReplyDelete
  3. amboi,,, x semue camtu...kan,.. pandai2 ler kawal nafsu main candy crush tue..hehe

    ReplyDelete
  4. akak pun dah lama tak main sejak2 pc asik sakit je

    ReplyDelete
  5. :( amal ketagih kut.. dulu duk kata la bukannya best main game... last2, try sekali, urmmm jd ketagih pulak.. haha

    ReplyDelete
  6. Kak Ros pun memang tengah gilakan candy crush ni tau.. selagi tak pass ke next step, selagi tu tak puas hati. hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)